Főoldal > AKTUÁLIS > A középkorúak kevésbé figyelnek hajuk egészségére

A középkorúak kevésbé figyelnek hajuk egészségére

ápoláshajnőkpakolássampon
0

Írta:

A reprezentatív magyar piackutatás eredményei szerint a 18-29 éves nők közel 80%-a használ a tavaszi időszakban hajerősítő készítményeket, szemben a 30-49 évesekkel, akiknek már csupán 60%-a törődik ilyen módon a hajával. A felmérésből az is kiderült, hogy a házasságban vagy tartós kapcsolatban élő nők szintén hajlamosabbak kevesebb energiát fordítani a hajápolásra.  Az öregedéssel a hajszálak […]

A reprezentatív magyar piackutatás eredményei szerint a 18-29 éves nők közel 80%-a használ a tavaszi időszakban hajerősítő készítményeket, szemben a 30-49 évesekkel, akiknek már csupán 60%-a törődik ilyen módon a hajával. A felmérésből az is kiderült, hogy a házasságban vagy tartós kapcsolatban élő nők szintén hajlamosabbak kevesebb energiát fordítani a hajápolásra. 

biotreatment.jpg ()Az öregedéssel a hajszálak veszítenek fiatalságukból, gyengül a hajgyökerek tápanyagellátása és lelassul a sejtosztódás. A folyamat ellen lehet védekezni speciális készítményekkel, öregedésgátló samponnal és hajpakolással, melyet kifejezetten 30 feletti nők számára fejlesztettek ki.

„A tavasz a vitaminpótlás időszaka. Ilyenkor nem csupán a bőrnek, hanem a hajnak is szüksége van tápanyagpótlásra” – emeli ki az eredmények oreghajpakolas2.jpg ()kapcsán Fülöp Enikő, aki elmondta, hogy tavasszal mindig fellendül a hajápoló termékek eladása, mivel a legtöbb nő szeretne nyárra megszépülni. A válaszadók közül egyébként a legtöbben a szérumokra és a kondicionáló balzsamokra esküsznek, az egyébként igen hatékony hajpakolásokat csak a magyar nők 21%-a használja.

oregsampon3.jpg ()Wellness Cafe tipp: Gerovital Plant Tratament Öregedésgátló hajpakolás 30+, Bio Spa Anti-Age Shampoo Öregedésgátló sampon (3861 Ft), Oriflame HairX öregedésgátló sampon (599 Ft).

Forrás: http://gerovital.hu

Fotó: Profimedia – Red Dot

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!

Legyél két hét alatt bomba nő!

Így szépülj okosan!

Ellenőrzött, vitamindús zöldségek? Itt megtalálod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X