Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad fitt és csinos a Mamma Mia! szexi sztárja!

Így marad fitt és csinos a Mamma Mia! szexi sztárja!

0

Írta: and

Sokak számára még mindig ő a bájos kislány a Mamma Mia! című filmből, ám Amanda Seyfried a közelmúltban merészebb filmszerepeket vállalva próbál ebből a skatulyából kitörni: a Chloe című produkcióban meztelen jelenetre is vállalkozott, új filmjében pedig dögös Piroskaként tűnik majd fel a vásznon. Mindegyik szerepében közös, hogy tökéletes alakot kívánnak meg a filmkészítők, amivel […]

Sokak számára még mindig ő a bájos kislány a Mamma Mia! című filmből, ám Amanda Seyfried a közelmúltban merészebb filmszerepeket vállalva próbál ebből a skatulyából kitörni: a Chloe című produkcióban meztelen jelenetre is vállalkozott, új filmjében pedig dögös Piroskaként tűnik majd fel a vásznon.

profimedia-0070566400.jpg ()Mindegyik szerepében közös, hogy tökéletes alakot kívánnak meg a filmkészítők, amivel Amanda büszkélkedhet is – annak ellenére, hogy saját bevallása szerint igyekszik nem minden pillanatban a testével törődni.

Amanda egy-egy fotózás vagy fontosabb gála előtt nyersétel-diétával dob le néhány kilót. Ez elmondása szerint szörnyű, hiszen ebédre csak egy kis spenótot vagy uborkát rágcsál. „Ilyenkor délután háromra már nagyon fáradt és éhes vagyok, mert szinte semmit sem eszem” – árulta el egy interjúban.

Egyébként nagyon fontosnak tartja a kiegyensúlyozott étkezést, mert anélkül nem érzi elég fittnek magát: sok salátát, friss zöldséget és lazacot eszik, a pizzát pedig valósággal imádja.

Az edzésre úgy tekint, mint a munkája részére, hiszen úgy gondolja, ha nem lenne topformában, soha nem válogatták volna be a Mamma Mia! főszereplői közé. Amanda egy héten négy vagy öt alakalommal fél órát fut, emellett fontosak számára Harley Pasternak sztártréner edzései is: vele minden héten háromszor 45 percet dolgozik együtt.

„Szerintem rendkívül fontos, hogy olyan emberrel edzhetek, aki szórakoztatóvá teszi a sportolást” – mondta a szép színésznő. Majd elárulta azt is, hogy hétvégenként a Pilates tanárjához, Nikikóhoz jár, aki nyújtó- és erősítőgyakorlatokat állít össze számára.

Ha rossz napja van, Amanda legszívesebben túrázik egyet, vagy beül egy jó kávéra, esetleg egy italra valamelyik barátjához. Továbbá jobb kedvre deríti, ha a szeretteivel lehet, és az is mindig mosolyt csal az arcára, ha magához ölelheti imádott kutyáját.

Fotó: Profimedia.hu

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X