Főoldal > DIÉTA > Ősszel is időszerű az életmódváltás, Tomán Szabinával csak 21 napra lesz ehhez szükség(X)

Ősszel is időszerű az életmódváltás, Tomán Szabinával csak 21 napra lesz ehhez szükség(X)

TomanDiet
0

Írta:

A szerencsések duplán nyernek, hiszen visszanyerhetik a 21 napra szóló Toman csomag árát, ha részt vesznek a meghirdetett játékban.

Nagy sikerrel zárult Tomán Szabina tavaszi 21 napos életmódkihívása. Akkor is életmódváltásra biztatta az arra vállalkozókat, ahogy most is. Ez az év senkinek sem volt könnyű, ki gondolta volna, hogy a koronavírus miatti helyzet otthonmaradásra kényszerít minket, és mind a mai napig kihat arra, ahogy élünk. Ideje pici rendszert vinni a mindennapokba!

„Mérhetetlenül fáradt vagyok. 2020-ban számtalan álmom vált valóra, de nem a terveink szerint haladtunk, mert azt a folyamatosan változó élet mindig átírta” – mesél tapasztalatiairól Tomán Szabina „Amikor megalkottuk 21 napos programunkat, az volt a célunk, hogy jó szokásokra tanítsuk azokat, akik csatlakoznak hozzánk. Én akkor ugyanúgy végigcsináltam ezt a 21 napot, mint bárki más, és bevallom, hogy nagyon jól esett. Most is azt érzem, hogy ezután az év után ránk fér, hogy rendezettebben, rendszert tartva éljük mindennapjainkat. Remélem, hogy most is sokan belevágnak majd velem együtt.”

21 napra van szükség ahhoz, hogy valami szokássá váljon.

Azok, akik most megvásárolják a 21 napos csomagot, továbbra is megkapják azoknak a profi szakembereknek a támogatását, akik egy komplex életmódváltásban is tudnak segíteni.

A Toman életmódprogram keretében az évek során közel 5000 vendég fogyott már. A tavaszi 21 napos kihíváskor külön öröm volt, hogy tényleg nem csak a fogyni vágyók, sőt, nem is csak a hölgyek csatlakoztak a csoporthoz. A program egyre népszerűbb a férfiak között is.

Duplán nyerhetünk!

Azok, akik rendszerességet, kiegyensúlyozottságot vinnének életükbe most duplán jól járnak ugyanis egy nyereményjáték is társul a program mellé.

Akik most októberben vásárolják meg a Toman Diet 21 napos csomagját, azok közül 3 szerencsés visszakapja csomagja árát. Nincs más dolga, mint magát a csomagot vagy az abban található receptkönyvből megfőzött ételt lefotózni és a Toman Diet oldalát megjelölve posztolni akár a Facebook, akár az Instagram felületére.

Jó szokások, egészséges életmód és fogyás – ez a programban az egyik jó. Ha pedig játszunk, még az is lehet, hogy mindez semmibe sem kerül!

Változatosság, kalandozás

A program étrendjét szakértők állították össze. A főzés nem igényel sok előkészületet, de arra mindenképpen fel kell készülni, hogy most mi készítjük el magunknak az ételt a csomagban található receptek alapján. Emellé érkeznek a Toman Diet instant és kész megoldásai: a levesek, az édes italok és a snackek, melyekkel egy-egy étkezést váltunk ki és helyettesítünk. Így nem kell mindig a főzéssel bajlódunk.

Tomán Szabina 21 napos programjával könnyen, éhségérzet és lemondások nélkül kialakítható a rendszeres étkezés, amitől egészen biztosan jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben. Az #együttkönnyebb zárt Facebook-csoporthoz továbbra is érdemes csatlakozni. Itt a közösség tagjai bátorítással, biztatással, sok ötlettel segítik egymást és az újonnan csatlakozott életmódváltókat. S ha az életmódváltók elcsüggednének vagy elbizonytalanodnának, akkor a személyes konzulens támogatására is nyugodtan számíthatnak.

Bővebb információ: https://www.tomandiet.com/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X