Főoldal > MOZGÁS > Vastag a combom, mit sportoljak? – A szakértő válaszol!

Vastag a combom, mit sportoljak? – A szakértő válaszol!

combdiétaedzésfogyókúramozgás
0

Írta:

Számtalan öltözködési trükkel lehet elfedni azt, ha az átlagosnál vastagabb a combod. Különösen akkor bosszantó ez, ha rendszeresen sportolsz és odafigyelsz a táplálkozásodra, de ennek ellenére sehogysem akar eltűnni erről a testrészről a fölösleg. Ennek oka lehet alkati adottság vagy az, hogy nem megfelelő mozgásformát választottál. Lássuk, mit javasol személyi edző szakértőnk a probléma orvoslására.   “Kedves Kinga! Én egy 23 éves nő […]

Számtalan öltözködési trükkel lehet elfedni azt, ha az átlagosnál vastagabb a combod. Különösen akkor bosszantó ez, ha rendszeresen sportolsz és odafigyelsz a táplálkozásodra, de ennek ellenére sehogysem akar eltűnni erről a testrészről a fölösleg. Ennek oka lehet alkati adottság vagy az, hogy nem megfelelő mozgásformát választottál. Lássuk, mit javasol személyi edző szakértőnk a probléma orvoslására.  

“Kedves Kinga!

Én egy 23 éves nő vagyok. 173 cm, 61 kg, normál alkatú.
A problémám az,hogy vastagnak tartom a combomat.A legszélesebb pontján 57-58 cm. Nem vagyok egy vizesedő típus, sok folyadékot iszom. 19 éves korom óta mindig sportolok valamit: konditerembe és aerobikra járok. Nagyon imádom. Nyáron szinte minden nap mozgok 1-2 órát. Nagyon szűken jön rám a szalagavatós kosztümöm, és én is érzem, hogy “combosodtam”. Nem akarok izmot építeni, inkább “gazellásabb” lábakat szeretnék….persze csak amennyire az alkatom engedi. Egyébként mindenki vékony a családban.

Előre is köszönöm a segítséget!

Dimike 22

Szia!

Sajnos, ha a combod az izomtól vastag, nem lesz könnyű dolgod. Szálkásítani diétával és sok-sok kardio edzéssel lehet. Ne feledd, hogy az aerobik a sok ugrálás miatt nagyon megerősítheti a combokat, ezért nem lesz könnyű vékony combokat varázsolni magadnak!  
Minden nő alkata változik az évek során. Persze mindenki úgy szeretne kinézni, mint 18 éves korában, de ez egyre nehezebb lesz. Az eddigi edzésedet tartsd meg, annyit változtass csak, hogy az aerobik óra és a kondi termi edzés mellé iktass be futást is. 

Kinga”


További cikkeink a témában

BiotechUSAOczella Eszter

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Írta:
0

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. (X)

Kövess Facebook-on!
X