Főoldal > MOZGÁS > Topformában karácsonyra – tippek a Wellness magazin novemberi számában

Topformában karácsonyra – tippek a Wellness magazin novemberi számában

diétafogyókúramozgáswellness
0

Írta:

A Wellness magazin novemberi számában többek közt arról is olvashatsz, hogy hogyan hozhatod magad topformába karácsonyra. Ízelítő az úgynevezett skandináv diéta módszeréről: “Ha átalakítod életformádat, és „skandinávosítod” táplálkozási szokásaidat, egy hónap leforgása alatt látványos külső változást érhetsz el: Energikusabbnak érzed majd magad, mert a fehérjedús étrend fitté tesz, így könnyebben nekiveselkedsz a sportolásnak is. Antioxidánsraktáraid […]

A Wellness magazin novemberi számában többek közt arról is olvashatsz, hogy hogyan hozhatod magad topformába karácsonyra. Ízelítő az úgynevezett skandináv diéta módszeréről:

“Ha átalakítod életformádat, és „skandinávosítod” táplálkozási szokásaidat, egy hónap leforgása alatt látványos külső változást érhetsz el:

  • Energikusabbnak érzed majd magad, mert a fehérjedús étrend fitté tesz, így könnyebben nekiveselkedsz a sportolásnak is.
  • Antioxidánsraktáraid és vitaminkészleteid feltöltődnek; az elfogyasztott nagy mennyiségű zöldség és a bogyós gyümölcs hatására erősödik az immunrendszered, ami különösen hasznos a téli hónapokban.
  • A halfélékben található omega-3 zsírsav regenerálja bőrödet, hajadat, körmödet.
  • Négy hét alatt négy kilótól szabadulhatsz meg.”

A Wellness novemberi számát bővebben Akovács Éva főszerkesztő ajánlja:

0014980_3.jpg ()

Kicsit természetesebben

Nézzünk például egy átlagos napot. Ébredés után, szinte csukott szemmel iszom meg az első kávét (előtte senki se próbáljon értelmes mondatot kiszedni belőlem), két édesítővel. Tízórai: vákuumcsomagolt puffasztott rizs, ebéd: amit találok a menzán. A délutáni ájulásszerűen rám törő álmosság ellen a büféből cukor nélküli, erősen szaharin ízű süti, egy édesítővel ízesített kávéval… nem is merem összeszámolni, hogy mennyi színezék, tartósítószer, és egyéb, a szervezetemmel nem kompatibilis anyagot juttatok magamba.
Vagyunk így néhányan, hogy a diétás termékeket vesszük le a polcról ahelyett, hogy a gyümölcsös ládák előtt pakolnánk teli a kosarat. De sosem késő változtatni. Most például, hogy a lapunkban egészséges köreteket válogattunk a receptek közé, magam is kipróbáltam otthon (finom lett). A szerkesztőségben pedig megállapodtunk, hogy mellőzzük a „sütöttem és maradt belőle”, valamint a „vettem egy kis édességet túlélni a lapzártát” kezdetű mondatokat, és inkább a közeli piacról hozzuk a nassolnivalót.

Ebben a hónapban természetes gyógymódokkal és egészséges receptekkel kedveskedünk nektek – nem csak az ízek miatt, hanem hogy biztosan elkerüljétek a megfázást…

Akovács Éva főszerkesztő

A Wellness novemberi számához most  nagyon cuki, téli papucsot is vásárolhatsz!

0014980_1.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X