Főoldal > EGÉSZSÉG > Madonna ráncai

Madonna ráncai

madonnaöregedés
0

Írta:

Pénz, gazdagság, méregdrága személyi edző és kezelés ide vagy oda, eléggé úgy néz ki, hogy szinte hiábavaló Madonna számára minden torna és szépészeti beavatkozás. Bár korához képest bomba formában van, hisz karja izmos, teste is eléggé feszes, a szexistennő popdíva nem rejtheti véka alá az öregedés jeleit: a ráncokat, a petyhüdt bőrt és a karikákat a szem […]

0013857_1.jpg ()

Pénz, gazdagság, méregdrága személyi edző és kezelés ide vagy oda, eléggé úgy néz ki, hogy szinte hiábavaló Madonna számára minden torna és szépészeti beavatkozás. Bár korához képest bomba formában van, hisz karja izmos, teste is eléggé feszes, a szexistennő popdíva nem rejtheti véka alá az öregedés jeleit: a ráncokat, a petyhüdt bőrt és a karikákat a szem alatt.
Vajon hogyan próbálja az évekkel felvenni a versenyt? Lássuk, milyen arc- és testpakolással igyekszik Madonna eltüntetni a fáradtság, az eltelt évek nyomát a testén!

Simító éjszakai krém nyakra-főre
A nyak apró ráncai ellen próbáld ki az alábbi keveréket:

  • 2 evőkanál kakaóvaj
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • 1 evőkanál lanolin
  • 2 evőkanál szőlőmagolaj

Keverd össze az alapanyagokat és hevítsd a masszát kb. 50 másodpercig, amíg meg nem olvad, majd hagyd kihűlni. Tusolás vagy fürdés után egy kávés kanálnyi krémet masszírozz a nyakadra és  az arcodra. Az eredmény nem marad el! 

Képek forrása: Profimedia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X