Főoldal > EGÉSZSÉG > Ez a 3 csillagjegy imádja a hasát

Ez a 3 csillagjegy imádja a hasát

csillagjegyétkezéshoroszkóp
0 0

Írta:

Nemcsak enni imádnak, de remekül főznek is a következő csillagjegyek!

A gasztronómia szerelmesei a következő csillagjegyek. Te köztük vagy?

Bika

A Bika csillagjegyűek számára nemcsak az fontos, hogy mit esznek, hanem az is, hogy hol. Szereti az ízeket, ki is élvezi. Imád főzni, de vendégségben enni még jobban. Ismeri a legjobb, legmenőbb éttermeket, a legújabb trendeket követi. Neki az evés és a főzés gyakorlatilag egy hobbi!

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon szeretnek enni, de gondosan figyelnek az étel minőségére. Nem szeretik a gyorséttermi ételeket, inkább a különleges és magas minőségű alapanyagokból elkészített fogásokat preferálják.

Halak

A Halak csillagjegyűek tipikus bánatevők, ezért ha szomorúak, rossz napjuk van vagy épp feszültek, akkor az ételekben lelik az örömüket. Mivel minden gondjukra az ennivalók jelentik a megoldást, egy sor kedvencük van. Egy rossz tulajdonságuk akadhat, amire érdemes figyelni: hamar túleszik magukat!

via

(címlap fotó: 123rf)


További cikkeink a témában

e-szám mentesfüstli

Már a boltokban a Sága E-szám mentes, díjnyertes Füstlije! (x)

Írta:
tegnap 0 0

Idén másodszor rendezték meg a Mentes-M versenyt, ahol 114 termék mérettette meg magát. A Húsimádó szekcióban többek között a Sága Foods ízletes Füstli Natural virslijei is díjat nyertek. Ezek az első E-szám mentes virslik, amelyek ebben az elismerésben részesültek. A Sága ezen újdonságai már kaphatók a boltokban, így akár Ön is megkóstolhatja őket.