Az év edzője a főtámogatásával

A közönségszavazás nyertesei

AZ ÉV SZEMÉLYI EDZŐJE 2018

Szentgyörgyi Romeo
Szentgyörgyi
Romeo

„Több mint 20 éve foglalkozom személyi edzéssel. 1997-ben Pécsen a Jannus Pannonius Tudomány Egyetemen diplomáztam testnevelő tanárként. Az elsők között végeztem el az Iwi induló személyi edző tanfolyamát. Azóta megszereztem a Kettlebell Instruktori, TRX oktatói, Polar Own Zone edzői, Aerobic oktatói, Life coach képesítéseket is. Az ismert emberek edzése mellett mindig is szívesen dolgoztam a hétköznapi hősökkel. 44 évesen szeretnék példát mutatni az embereknek a megjelenésemmel, hogy ennyi idősen is formában lehet maradni... csak egy jó edző kell!”

AZ ÉV CSOPORTOS ÓRÁT TARTÓ EDZŐJE 2018

Kovácsné Szeles Enikő
Kovácsné Szeles Enikő

„39 éves, 3 gyerekes családanya vagyok Salgótarjánból, közgazdász végzettséggel. 2012-ben döntöttem el, hogy edző leszek, képezni kezdtem magam hazai fitnesziskolákban és továbbképzéseken. 2013-ban megalapítottam saját klubom, az eddzeniway-t, ami mára több száz tagot számláló sportközösséggé nőtte ki magát, edzőtáborokat és jótékonysági programokat is tartok. Büszke vagyok rá, hogy családom támogatásával nemcsak saját funkcionális termet, hanem egy konditermet is igazgathatok külön spinning, illetve rúdfitnesz részleggel. Hiszem és vallom, az életben semmi sincs ingyen, mindenért keményen meg kell dolgozni, de szakértelem, és odaadás nélkül esélytelen a fejlődés, az előrejutás.”

AZ ÉV PREZENTERE 2018

Rubint Réka
Rubint Réka

„26 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba vele és vált szenvedélyemmé a rendszeres testmozgás. 8 évvel ezelőtt megálmodtam és megvalósítottam az Alakreform programot, mellyel teltházas csarnokokat töltök meg, 200-300 fős belföldi és külföldi táborokat szervezek, ezáltal egy hatalmas egymást tisztelő, támogató és szerető közösséget hoztam létre. Az elmúlt években számos szakmai díj tulajdonosa lettem, melyet a szakmám iránti elhivatottságomnak és követőimnek köszönhetek.”

Ajándékcsomagot nyertek:

A szavazók között 3 db 10 000 Ft-os BioTechUSA ajándékcsomagot nyertek: Nagy Józsefné Éva Briski Beáta Kivés Gabriella

Szakmai csapat

Balla Hajnalka
Balla Hajnalka
Balla Hajnalka

a Wellnesscafé.hu vezetőszerkesztője, ultrafutó, blogger

Góg Anikó
Góg Anikó
Góg Anikó

személyi edző, a Lite Wellness szakmai vezetője, az IWI személyi edző képzésének óraadó tanára, triatlon olimpikon, Ironman magyar bajnok, Technogym Master Trainer, ACE Health Coach

Kiss Virág
Kiss Virág
Kiss Virág

BioTechUSA szponzorált sportoló, IFBB Bikini Pro, világbajnok

Kramerovics Barbara
Kramerovics Barbara
Kramerovics Barbara

az All You Can Move termékfejlesztési igazgatója

Szabó Éva
Szabó Éva
Szabó Éva

a Wellness és a Nők Lapja Egészség magazin főszerkesztője

Nyereményjáték szabályzat Egyedi adatkezelési tájékoztató
Kövess Facebook-on!
X