Az év edzője a főtámogatásával

Szavazási időszak: 2019. október 16.- november 17.
A TOP5 edzőre szavazók között 4 db 25 000 Ft értékű BioTechUSA vásárlási utalványt sorsolunk ki.
1. 2993 Szavazat
Papp Norbert
Papp Norbert

Fitnexx Premium Fitness Club, Professor's gym

Papp Norbert

Eredeti szakmám szerint matematika-fizika szakos tanár vagyok. A tanítás mellett kezdtem el foglalkozni a fitnesz szakmával. Eleinte csak csoportos órákat (Hot Iron, TRX) tartottam óraadóként fitnesztermekben. Később felhagyva a tanítással, már csak edzés tartásokkal kezdtem el foglalkozni. Azóta a hétköznapjaimat a személyi edzések és a fitnesz órák teszik ki. Szemelyi edzéseimet a pécsi Profgym-ben tartom. Nincs kimondott profilom. Foglalkozok olyanokkal is akik fogyni szeretnének, vannak erősödni, izmosodni vágyó vendégeim, vannak akik valamilyen versenyre készülnek. Ennek megfelelően különböző jellegű edzéseket és étrendeket állítok össze a vendégeimnek. A Fitnexx Prémium Fitness Clubban pedig Hot Iron és TRX órákat tartok.

Szavazás lejárt
2. 2877 Szavazat
Simon László
Simon László

Simonfitness

Simon László

Simon László vagyok a simonfitness alapítója. Hobbim a hivatásom - imádom. Személyi edző/Életmód mentorként segítek embereknek, hogy valós és hosszan tartható eredményt érjenek el, ha fogyás, életmódváltás a céljuk. Azokat a módszereket adom át követőimnek, amiket én is alkalmaztam, hogy energikus és formás legyek. Programjaim lényege, hogy megtanítsa, miképp lehet normál táplálkozással otthon fejlődni, formálódni.

Szavazás lejárt
3. 594 Szavazat
Vári Edina
Vári Edina

Vidfit Sportcentrum

Vári Edina

Vári Edina vagyok, 26 éves. Szadán a Vidfit Sportcentrumban “dolgozom”, személyi edzést és csoportos edzéseket is tartok. Nem is tudnék mást elképzelni magamnak.6 éve foglalkozom az edzősködéssel, de kiskorom óta mindig is sportoltam, fitness-eztem és légtornáztam.Célom, hogy mindenki megszeresse a mozgást és mindig motivált maradjon. Nekem vannak a legmenőbb vendégeim, hogy bekerülhettem a top 5 helyezettek közé. Köszönöm vendégeimnek és ismerőseimnek!

Szavazás lejárt
4. 245 Szavazat
Hatt András
Hatt András

Peak Gym Gold

Hatt András

Hatt András vagyok, személyi- és erőnléti edző, az ART Edzőképzés tanára. A Peak Gym Gold korszerűen felszerelt edzőtermében dolgozom. Szakterületem az élsportolók sportág specifikus versenyfelkészítése, de rajtuk kívül több nagyszerű tanítvánnyal büszkélkedhetek. Kőrösi Éva dietetikussal szorosan együttműködve törekszünk arra, hogy ők elérhessék a céljaikat. Folyamatosan képzem magam szakmailag, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjam nyújtani nap, mint nap. Referenciáim, személyi- és erőnléti edzőként: Cseke Zsolt, többszörös Magyar-, Európa-, Világbajnok jetski versenyző, Taekwondo Magyar Válogatott, Pestszentimrei SK - Labdarúgó csapat. Szakmai cikkeim: https://www.testepitesedzokepzes.hu/blog.html

Szavazás lejárt
5. 181 Szavazat
Kiss Brigitta
Kiss Brigitta

Fitness and Health club by Marriott Budapest

Kiss Brigitta

Szavazás lejárt
1. 1940 Szavazat
Tóth Alexandra
Tóth Alexandra

Infratrainer Szalon Rákospalota

Tóth Alexandra

Az álmom volt egy olyan közösség létrehozása, ahol ennyi vidám, pozitív ember van. Aki nincs ott az órákon, az nem tudja milyen ereje van, milyen erők szabadulnak fel, milyen amikor dübörög a tornaterem! Az érzés leírhatatlan! Imádom a munkám, szuper érzés látni a fejlődést, a kitartást és az akaraterőt, azt, ahogy elérik a céljaikat!
Mottóm: Rendszeresség, Kitartás, Siker
Mindenkinek szeretném megköszönni, aki támogatott, rám szavazott, hogy bekerülhettem a Top 5 be!
Nélkületek nem ment volna!
Szeretnék ÉN lenni az év csoportos óraadó edzője!

Szavazás lejárt
2. 1313 Szavazat
Mihály Melinda
Mihály Melinda

Professor's gym

Mihály Melinda

Életem a fitness! Az, hogy támogathatom az embereket fejlődésük során, látom a mosolyt és az elégedettséget az arcukon – ez a legnagyobb szenvedélyem. Célom, hogy a mozgás a vendégeim életformájává váljon: tartós életmódváltás, egészséges és esztétikus test kialakítása. 13 éves korom óta a nagy szerelem a fitness. A Fitness Akadémia elvégzése óta is folyamatosan képezem magam, továbbképzések,fitness rendezvények állandó résztvevője vagyok. 2003 óta vagyok a fitness élet egyik mozgatórugója - addig Pakson, majd 2012 óta Pécs városában.

Szavazás lejárt
3. 588 Szavazat
Bartos Éva
Bartos Éva

Bázis Sport Club

Bartos Éva

Bartos Éva vagyok. Több mint 10 éve tartok csoportos órákat, emellett táplálkozási tanácsaim által már több ezer kilóval könnyebb Isaszeg és környéke. Rengeteg embernek segítettem elérni a céljait. Megszerették a mozgást és az új életmódot. A legfontosabb mégis az, hogy megszeretik önmagukat is. Fantasztikus érzés nap mint nap látni, ahogy a vendégeim velem együtt mozognak, küzdenek, formálódnak. Elfáradva, izzadtan, mégis feltöltődve és mosolyogva lépnek ki a teremből. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen nagyszerű közösségé alakult csapat élén állhatok.

Szavazás lejárt
4. 376 Szavazat
Pődör Csilla Éva
Pődör Csilla Éva

Galaxy Győr Body & Fitness Centrum

Pődör Csilla Éva

25 éve tartok csoportos edzéseket Győrben. Step, DeepWork, Preventív Gerinctréning, TRX és legújabb szenvedélyem a terepfutás. Büszke vagyok, hogy sikerült egy nagyon aktív sportos csapatot szerveznem magam köré, akiknek köszönhetően 50 évesen lefutottam az első félmaratont. Közösen veszünk részt futóversenyeken, akadályversenyeken melyekre hétvégén és nyári edzőtáborban készülünk, az itt szövődő barátságokban van a csapat ereje. Szeretem a munkám, hiszen Hihetetlen érzés látni a fejlődést, látni, hogy kialakul a sport a mozgás iránti szeretet. „Semmi sem olyan értékes, mint amit Te vagy másokban, és a többiek Tebenned”

Szavazás lejárt
5. 151 Szavazat
Ludescher Levente

Vidfit Sportcentrum

Ludescher Levente

Szavazás lejárt
1. 2187 Szavazat
Katus Attila
Katus Attila

Best Body

Katus Attila

A hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok a Pécsi Sasok aerobikformáció tagjaként kezdte pályafutását. Hisz abban, hogy minden nap a kezében van a lehetőség, hogy valaki életét megváltoztassa, mindig is mások segítése volt a célja. Személyi edzésein, aerobik óráin és évente több száz fellépésén találkozhatsz vele, ahol a Best Body névre hallgató óratípusára edzhetsz.

Szavazás lejárt
2. 1430 Szavazat
Balogh Rita
Balogh Rita

FittAlak

Balogh Rita

A FittAlak módszer megalkotója. 8 éves fitneszedzői tapasztalattal segíti a hölgyeket a megfelelő mozgás és a helyes táplálkozás kialakításában. Hitvallása, hogy legfontosabb az egészség, a karcsúság és fittség csak ennek a kedvező velejárója.  A FittAlak programban intenzív, változatos tornavideókkal és DVD-kkel lendülhetünk formába, amit táplálkozási tanácsok és fitt receptek is kiegészítenek a komplex egészséges életmód érdekében.

Szavazás lejárt
3. 206 Szavazat
Hidvégi Andrea
Hidvégi Andrea

Hidvégi Andi Pilates Studio

Hidvégi Andrea

Amióta csak az eszemet tudom, a mozgás az életem részét képezi. Versenyszerűen űztem több sportágat és a mozgás szeretete az, ami az Élet nagy megpróbáltatásain mindig keresztül segített. Hiszem, hogy az életben óriási szerepe van a testmozgásnak. Ezen keresztül megismerhetjük magunkat, a testünket, megérezhetjük a határainkat és a lelkünk rezdüléseit. Amit kapunk az nem csak az esztétikus külső, kiállás, hanem a kitartásunkat, hitünket, bátorságunkat fejleszthetjük, megismerhetjük a belső erőnket, amelyek együttesen a mindennapjainkat is sokkal színesebbé, élettelibbé varázsolják.

Szavazás lejárt
4. 110 Szavazat
Czanik Balázs
Czanik Balázs

Springday Health Club

Czanik Balázs

Czanik Baláz a Capoeira Aerobik megalkotója. Balázs úgy gondolja, az lenne az optimális, ha a mozgás és az egészséges táplálkozás az életünk része lenne, és nem kúra szerűen,egy-egy időszakban foglalkoznánk ezzel. Ennek megkönnyítésére immáron öt alkotása került a könyvesboltok polcaira, könyvei tele vannak egészséges receptekkel.Valamint számos mozgásanyaga jelenik meg nem csak DVD-n, hanem letölthető formában is. Balázsnál igazán nincs helye a kifogásoknak.Azt üzeni neked, a sport kétségtelenül a legjobb dolog, amit tehetsz a testeddel.

Szavazás lejárt
5. 54 Szavazat
Sándorné Ovrova Irén

Kolibri Fitness

Sándorné Ovrova Irén

Szavazás lejárt
1. 1656 Szavazat
Gál-Bulyáki Alexandra
Gál-Bulyáki Alexandra

Kastélydombi Uszoda

Gál-Bulyáki Alexandra

Gál-Bulyáki Alexandra vagyok Úszóedző , Aquafitness tréner és Babaúszás oktató . Gyermekkorom óta fontos szerepet játszik az életemben a sport . Versenyszerűen úsztam majd eljött az idő mikor abba hagytam és a volt edzőm felkért , hogy segítsek be a vízhez szoktatásnál , innen indult az edzői lét . Mikor belekóstolsz abba az önzetlen boldogságba amit egy gyermek érez a sikerélményei után, úgy gondolod erre mindennap szükséged van . Azt mondhatom hosszú utat jártam be pedig még csak 27 éves vagyok . Jelenleg a Lőrinc 2000 Szabadidősport Egyesület úszó edzője vagyok immáron 10. éve és az Aquakids úszóiskola oktatója idén 3. éve .

Szavazás lejárt
2. 1379 Szavazat
Kószás Kriszta
Kószás Kriszta

Bercsényi DSE

Kószás Kriszta

Kószás Krisztának hívnak, 25 éves vagyok és Győrben élek. Két középtávfutó növendékem jelölt a versenyre, amit ezúton is köszönök. A sport tölti ki a mindennapjaimat; a Horn-Bercsényi DSE atlétikai szakosztályának vezetőedzője vagyok, ahol van gyerek csoportom is. Főállásban a Széchenyi Kosárlabda Akadémia utánpótlás csapatainak erőnléti edzéseit vezetem. Óraadóként testnevelést tartok a Bercsényi Miklós Középiskolában. Most indult új vállalkozásunk, a FAiTH Sports, amit sportágválasztó egyesületként tudnék definiálni. Erőnléti edzői pályafutásomat a Sharks amerikai futball csapatánál kezdtem. Aktívan sportolok; 10x nyertem felnőtt Magyar Bajnokságot, az utolsó kettőt ‘19 nyarán 800 és 1500 méteres síkfutásban.

Szavazás lejárt
3. 375 Szavazat
Janota Zoltán -
Janota Zoltán - "Johnny"

"Family Tree"-Triatlon SE Székesfehérvár

Janota Zoltán - "Johnny"

Szakértelem. Önismeret. Értékteremtés. Alázat. Ezek mentén, edzőként célom, hogy sikeresen támogassam a hozzám fordulók álmainak megvalósítását. 27 éve triatlonozom. Sokszoros Ironman finisherként, több száz versennyel a hátam mögött megtanultam a profi sportszemléletet. Széleskörű tapasztalatot szereztem itthon és külföldön az egyes korosztályok általános és speciális felkészítésében. Testnevelői-, és triatlon edzői diplomáim mellett Spinning-, és TRX instruktor is vagyok. Sporttáplálkozási szaktanácsadóként cikkeket írok és az IWI-nél szakmai előadásokat vezetek. A székesfehérvári Family Tree- Triatloncsapatának vezetőedzőjeként büszke vagyok rá, hogy ilyen sikeres csapatot építettünk.

Szavazás lejárt
4. 277 Szavazat
Pető Rita
Pető Rita

Gilda Max River Estates

Pető Rita

Erőnléti edző, sport&life coach, személyi és aerobik edző, röplabda sportedző Bárki, aki valaha sportolt tudja, hogy önmagában a test ereje keveset ér, ha nem kapcsolódik hozzá a mentális vagy lelki erő, nevezze mindenki ahogyan akarja. Az élsportban fizikailag a maximumot adja minden sportoló, a győzelmet mégis sokszor az határozza meg, mi van a fejükben. Mennyire tudják uralni testüket és mennyire képesek a tudatos jelenlétre.  Egy jó edző szerepe az, hogy versenyzőjéből kihozza a legjobbat, fizikailag és mentálisan egyaránt.

Szavazás lejárt
5. 177 Szavazat
Driszkuné Szilágyi Éva
Driszkuné Szilágyi Éva

IronMami Team

Driszkuné Szilágyi Éva

Egész életemben nagyon fontos volt számomra a sport és a mozgás, kismamaként és anyukaként nem szerettem volna feladni szenvedélyemet, így elhatároztam, hogy kifejlesztek egy olyan mozgásformát, amivel magamat is formában tarthatom, és a gyerekekkel lehetek. Sőt később ők is velem edzhetnek, így a sport és a mozgás megismerésére már csecsemőkoruktól lehetőségük van. Így találtam ki a Baba-Mama tornát, amit immár 2014 óta tartok, emellett Óvodások tornáztatásával is foglalkozok 2010 óta!

Szavazás lejárt
1. 1507 Szavazat
Igás Andor
Igás Andor

Autoteam SE Szitakötők Gyorstollas Szakosztály

Igás Andor

16 éve tanítóként, testnevelő tanárként, 6 éve gyorstollas csapatvezetőként, edzőként hódolok kedves szenvedélyemnek. Elsődleges célom a rekreációs lehetőségek kiszélesítése, másodsorban pedig a tehetséges és motivált játékosok versenyre való felkészítése. Legnagyobb edzői sikeremnek Rácz-Fodor Vivien U14-es korosztályban kiharcolt 2017-es varsói Világbajnoki címét, és Modok Benőné Marika 50+ párosban elért 2019-es budapesti Világbajnoki címét tartom. A csapatunkba fiatalok és régebb óta fiatalok egyaránt szívesen csatlakoznak. A játék és a vidámság fő pilléreink.

Szavazás lejárt
2. 1019 Szavazat
Szabó Dorottya
Szabó Dorottya

Óbudai Strandröplabda SC

Szabó Dorottya

A Testnevelési Egyetem testnevelő-röplabda edző szakán államvizsgáztam. Jelenleg is aktív, válogatott strandröplabdázóként egyeztetem össze játékosi pályafutásom és edzői hivatásom. Már az egyetem elvégzése alatt foglalkoztam utánpótlás korú játékosok oktatásával. Így immáron több mint 10 éves edzői tapasztalattal a hátam mögött tanítom a fiatalokat a röplabda technikájára, de ami még fontosabb a sport szeretetére, az egészséges életvitelre. Emellett célom a csapatsportokban elengedhetetlen összetartó, egymást segítő közösség kialakítása. Talán ennek is köszönhető, hogy a lányok az idei évben számos kiváló eredménnyel szereztek dicsőséget klubbunknak. Nyár végén pedig több csapatom is bejutott az Országos Strandröplabda Bajnokság 12-es döntőjébe.

Szavazás lejárt
3. 305 Szavazat
Eged Dániel
Eged Dániel

KÓPÉ Dunakanyar

Eged Dániel

Eged Dániel vagyok, a KÓPÉ – Dunakanyar vízilabda klub edzője. Kicsi, családias egyesületben dolgozom immár hét éve, utánpótlás és felnőtt korú játékosokkal is foglalkozom. A kicsikkel minden évben a budapesti régió erős középmezőnyében szerepelünk, a felnőtt csapattal pedig tavaly sikerült felzárkóznunk a másodosztály élmezőnyéhez. Nyáron részt vettünk egy nagyon színvonalas nemzetközi tornán Cipruson, ahol ezüst érmet szereztünk. Két kisgyermeknek Rozinak és Regőnek vagyok boldog édesapja, velük és csodálatos feleségemmel a Szentendrei szigeten éljük a kisgyermekes családok izgalmas hétköznapjait.

Szavazás lejárt
4. 158 Szavazat
Bognár Imre
Bognár Imre

Rábatamási SK

Bognár Imre

Futball utánpótlás edző vagyok a Rábatamási SK-ban.
"Saját magad legjobb kiadása legyél"-Ez a mottóm. Ne másokat kövess, ne másokra akarj hasonlítani, vagy másoknál jobb lenni, a legnagyobb versenyt úgyis magaddal futod. Nem fogok követelni dolgokat , sem sportolói teljesítmény, de elvárom, hogy a Tőled telhető legtöbbet tedd magadért a saját céljaidhoz és képességeidhez mérten minden nap.A sport szeretetét már gyerekkorom óta fontosnak érzem. Fiatalkorom a labdarúgás köré épült fel, közel 12 éven keresztül amatőr szinten, igazolt játékosként, versenyszerűen űztem a labdarúgást. Igyekeztem a lehető legjobbat kihozni magamból, erősítve a csapatot.

Szavazás lejárt
5. 13 Szavazat
Pesti Dávid

Goldball '94 FC

Pesti Dávid

Szavazás lejárt
A fenti 5 kategórián kívül keressük az ÉV FELFEDEZETTJÉT is: ő egy olyan edző, aki maximum két éve van a szakmában, de elhivatottságával, tudásával és lelkesedésével már most sokat tett érted, vendégeiért. Ebben a kategóriában azonban csak a szakmai zsűri szavaz, ők döntik el, ki kapja majd a különdíjat.
1.
Tihon Adrienn
Tihon Adrienn

Terézia Mozgásstúdió-Gyógytorna

Tihon Adrienn

Kiskorom óta mindenem a sport és ez felnőtt koromra sem változott. Sok sportágban kipróbáltam magam, majd jött a súlyzós edzés, amit először otthon a négy fal közt vagy az udvaron próbálgattam és igyekeztem elsajátítani. Szakmai végzettségeimet az IWI-nél szereztem 2015. és 2018-ban mint fitnesz instruktor és funkcionális tréner. Tudásomat szeretném még fejleszteni és tovább haladni ezen az úton. Jelenleg egy kisvárosban Isaszegen dolgozom, egy családias jól felszerelt konditeremben lassan 2 éve. Karrieremet a nulláról építettem fel és jó irányban haladok afelé, hogy napról napra jobb és jobb legyek. Szeretném, ha a környéken minél többen megismernének. Megismernék a funkcionális edzés és a mindennapi sport jótékony hatásait.

2.
Görgey Petra
Görgey Petra

BSK Crossfight

Görgey Petra

A sporttal komolyan csak a húszas éveim végén kezdtem foglalkozni. Egy versenyre való felkészülés hozta a változást. 2018-ban befejeztem a fitness instruktori képzést, idén pedig a személyi edzőit, mellette több továbbképzést is elvégeztem. Nekem az edzés Én-idő. Hálás vagyok a testemnek azért, hogy kiszolgál nap mint nap, és nem utolsó sorban hálás vagyok az eredményért, ami teljesítményben és külalakban is megjelenik. Szeretném, hogy akik hozzám járnak edzeni, hasonlót éljenek át és élvezetet leljenek a mozgásban.

3.
Lukáts Edina
Lukáts Edina

Babawellness Blog

Lukáts Edina

Lukáts Edina vagyok, a Babawellness Blog megálmodója, egy másfél éves kislány, Zoé anyukája. Néhány évvel ezelőtt felépültem egy speciális teratoma daganatból, utána úgy döntöttem, hogy szeretnék stressz mentesíteni, ezért közgazdász végzettségem mellé fitness edzői képesítést szereztem. Kislányom születése után inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam, sajnos minden igyekezetem ellenére nagyon meghíztam, de megoldást nem találtam a problémáimra. Ezért úgy döntöttem, hogy meggyógyítom saját magam a sport, fitness és a táplálkozás segítségével. Hobbiként elkezdtem írni a blogot fogyásról, anyaságról. Kidolgoztam saját komplex, testi, lelki és hormonális egyensúlyt megcélzó online életmódváltó programomat, amivel 1 év alatt több mint 100 embernek sikerült segítséget nyújtanom.

4.
Hegedűs Nóra
Hegedűs Nóra

Momfítt rogram

Hegedűs Nóra

Gyerekkorom óta imádok sportolni, azonban edzőként a Kislányom születése után kezdtem el tevékenykedni. Először kismama tornát tartottam. Majd az egykori várandósaim nagy örömére tovább képeztem magam, így baba-mama tornán, hasizom regeneráló tréningeken és személyi edzéseken is találkozhatnak velem. Így jött létre a saját edzésprogramom, a „Momfitt program”, mely az idei évben hivatalosan is szavadalmi jog alá került. Nyár végén megjelent az első két, letölthető kismama torna DVD-m, így az anyukák már online is mozoghatnak velem. Hitem szerint egy mai, modern NŐ életében elengedhetetlen a rendszeres mozgás, hiszen a sportolás olyan magabiztosságot és erőt ad, amely elvezeti őt a sikerekhez az élet minden területén. Célom, hogy minél többen megismerjék a programomat és hitelességemmel még több Nőt és Édesanyát motiválhassak!

5.
Sávoly Dóra

Thaibox Akadémia

Sávoly Dóra

Kövess Facebook-on!
X