Főoldal > AKTUÁLIS > Döbbenetes: Ennyit fogytak a hírességek a Sztárboxra

Döbbenetes: Ennyit fogytak a hírességek a Sztárboxra

sztárbox
0

Írta:

Volt olyan, aki 26 kilót dobott le.

Horvát Tomi 

Horvát Tomi 5 hónap alatt 15 kilót fogyott, átalakulásáról még júliusban posztolt egy előtte-utána képet. „Az elmúlt hónapok munkája… Boksz, diéta, akarat, kitartás. A baloldali képen 94 kiló felett voltam. A jobboldali képen már 79 alatt! Ez már önmagában győzelem számomra s még messze a cél, de szívvel lélekkel fogok küzdeni az övért” – írta a posztban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Tamás (@horvathtomi) által megosztott bejegyzés

Király Viktor 

Az énekes szintén hatalmas átalakuláson ment keresztül a műsor kedvéért. „A bal oldalon láthatod azt a férfit, aki 110 kg-ot tolva, összetört önbecsüléssel gondolkodik inkább arról, hogy milyen sört fog inni, minthogy rendbe hozza az életét. Ez volt az régi énem. A jobb oldalon láthatod az új énem, aki 84 kg-ot nyomva, önbecsülése magas, visszanyerte minden motivációját, termékenységét és ihletét, remélve, hogy ez másokat is inspirál majd” – írta az Instagramon. Viktor egyébként nemcsak a sportra figyelt oda nagyon, de az étkezésére is. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Király Viktor Official (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés

 

Hódi Pamela 

Az influencer nem nagyon küzdött a súlyával, a felkészülés azonban az ő testét is átformálta. Az RTL Reggeliben elárulta, hogy körülbelül 7 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban. „Az elmúlt közel 4 hónap, heti 5 edzés egy olyan biztos ponttá vált az életemben, amin még magam is meglepődök. Annyira erős lett bennem az érzés az iránt, hogy nyertes legyek, hogy képes vagyok nyaralás alatt futni, képes vagyok hétvégén is edzeni, képes vagyok a kitűzött célomat előtérbe helyezni” – írta egyik Insta-posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth-Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X