Főoldal > AKTUÁLIS > Teljesen pucér Rosie Huntington-Whiteley

Teljesen pucér Rosie Huntington-Whiteley

címlapfotófotózásmagazinmeztelenmodellpucérRosie Huntington-Whiteleyszépségsztár
0

Írta: and

„Szexi, intelligens, aranyos, és nagyon vicces vele a közös munka” – ezt mondta Rosie Huntington-Whiteley-r&oacute

„Szexi, intelligens, aranyos, és nagyon vicces vele a közös munka” – ezt mondta Rosie Huntington-Whiteley-ról Luigi Murenu, az egyik fotós, aki a francia Lui magazin számára készített egy sorozatot nemrég a gyönyörű modellről.

Ráadásul nem is akármilyen képeket, hanem olyanokat, amiken a 28 éves modell nem sok ruhát visel, illetve az egyik képen teljesen pucéran pózol egy babzsákfotelen. A további képek közt van olyan is, ahol a melleit kezeivel takarja el, de olyan fotó is készült róla – konkrétan címlapra –, amelyen egy nem túl sokat takaró nylon ruhában áll modellt, cigivel a szájában.

Rosie a képeken nagyon szexi, de azt mondja, a magánéletben sokkal természetesebb. Sokszor azt várja a legjobban, hogy hazatérve kibújhasson a ruháiból és a cipőjéből, és egy kicsit rendezgesse a lakást, vagy mondjuk nekiálljon a konyhában sürögni-forogni – kedvenc receptjeit korábban rajongóival is megosztotta az interneten.

rosiecl2.jpg ()

Kedvenc smoothie-jához vegyél 2 zellerszárat, 4 salátalevelet, egy csészényi friss spenótot és egy almát, amit hámozz meg és vágj szeletekre. Ezután szükséged lesz egy körtére és egy fél banánra, szintén hámozva és szeletelve, valamint egy fél citrom levére és másfél pohár vízre. Ezeket turmixold össze, és kész is a finomság!

Persze, ha kimondottan édes ízre vágysz, vagy számodra kissé szokatlannak tűnik a zeller és a spenót gyümölcsökkel való párosítása, akkor ezeket nyugodtan ki is hagyhatod a receptből, vagy helyettesítheted bármilyen idénygyümölcsökkel. Kifejezetten ajánljuk a bogyós gyümölcsöket, melyek finomak, vitamindúsak és szinte mindenki kedvencei.

A Victoria’s Secret angyalkája azért szereti a smoothie-kat, mert nemcsak energiával töltik fel, hanem a haja és a bőre is egészségesebb marad, ha ezeket fogyasztja édesített italok vagy egyéb nassolnivalók helyett.

A szépség nagyon szeret a konyhában sürgölődni, és ez nem merül ki nála abban, hogy smoothie-kat készít, hanem olykor szívesen főzőcskézik is. Kedvence a borsóleves, amibe a borsón kívül répát, zellert, fokhagymát, hagymát, répát, köményt és kókuszolajat is tesz.

A kókuszolaj egyébként elég népszerű lett az elmúlt hónapok során a sztárok körében. Rosie mellett számos híres rajongója akad, például Miranda Kerr, aki kisfia születése után azt nyilatkozta, hogy minden nap 4 kanálnyit fogyaszt ebből a „csodaszerből”. Elmondása szerint segíti a fogyást és vitamindús étrend-kiegészítő, emellett pedig a bőrre és a hajra is nagyon jó hatással van.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X