Főoldal > AKTUÁLIS > Szikrázó ajándékötletek a barátnődnek

Szikrázó ajándékötletek a barátnődnek

0

Írta: and

Provence most fehérbe öltözik! Az olíva- és a mandulafa olyan fényesen ragyog, akár a hó. Kedveskedj legjobb barátnődnek a narancsvirág és a kandírozott gyümölcsök csodás illatával. A L’occitane arcápolási termékei és kényeztető illatai kényeztető meglepetések, némi földközi-tengeri lehelettel. Új kollekciójuk a Neroli egzotikus illata köré csoportosul, a neve Fleur Chérie. A csomag Fleur Chérie parfümből […]

Provence most fehérbe öltözik!

Az olíva- és a mandulafa olyan fényesen ragyog, akár a hó. Kedveskedj legjobb barátnődnek a narancsvirág és a kandírozott gyümölcsök csodás illatával. A L’occitane arcápolási termékei és kényeztető illatai kényeztető meglepetések, némi földközi-tengeri lehelettel. Új kollekciójuk a Neroli egzotikus illata köré csoportosul, a neve Fleur Chérie.

A csomag Fleur Chérie parfümből (Edt 75 ml, 10550 Ft), fürdő-és tusolózseléből (250 ml, 3790 Ft), testápolóból (250 ml, 5990 Ft), kézkrémből (30 ml, 1890 Ft), Solid parfümből (10 g, 2290 Ft) és virágos szappanból (75 g, 1350 Ft) áll. Csomagolj a szetthez illatos gyertyákat, melyek 8 féle aromában kaphatóak (100 g gyertya, 4350 Ft). www.loccitane.hu.

Wellness Cafe tipp: Bathtime Favourites ajándékcsomag, 7990 Ft, lush.hu, Bronnley angyalkás kocka szappan karácsonyi rózsa illatban, 2090 Ft, bolt.biopiac.info, békés pillanatok fürdőhab, 599 Ft, oriflame.hu.

ajandek2.jpg ()Illatot a fa alá!

Ha barátnőd él-hal a csábító parfümökért, remek választás számára az új Lanvin Marry Me! A parfümben lévő keserű narancs, frézia, őszibarack, jázmin, rózsa, magnólia, mosusz, cédrus és ámbra összetevők adják páratlan illatát. Az 50 ml edp parfüm ára 9500 Ft, parfumlux.hu.

A természet legcsodásabb, legpazarabb remekművei a drágakövek, a La Prairie három különleges illatot rukkolt elő, melyek összefonják a szívet és az érzékeket. A három drágakő illat – akár egy ékes nyaklánc – öleli át barátnődet, sajátos legendával és tüzes hangulattal érinti érzékeit, és felkeltik benne a szenvedélyt! A Zafír a romantika, a Rubin a szenvedély, a Smaragd pedig a bűvölet illata, mely egytől-egyik páratlan ajándék! Az 50 ml edp ára 27400 Ft.

Wellness Cafe tipp: Ed Hardy Hearts&Daggers 50 ml edp, 13900 Ft, Narciso Rodriguez Essence Musc, 50 ml edp, 25500 Ft, Hermés Eau Claire des Merveilles 50 ml edp, 18200 Ft, douglas-parfumeria.hu.

Populáris színek – igéző tekintet!

A harmonikus megjelenéshez a természetes szépség nem elég, a lényeg a részletekben rejlik! Az egyéniséghez és alkalomhoz illő szemfesték, egy vadító rúzs, vagy egy tökéletes alapozó – és a pillanat rögtön kiteljesedik! Merülj el a színek világában, és válassz barátnőd számára olyan szépségterméket, mellyel az ünnepekre garantáltan jobb kedvre deríted!

Az idei sminktrend központjában a csábos tekintet áll, a finom elegancia és a rafinált nő most egyetlen alakban olvad össze. Nagyon trendi a lila, a szürke megannyi árnyalata, a barnás és kékes tónusok, ám a natúr színek – fahéj, tea, karamell – is teret nyernek. Válaszd barátnőd számára a Make Up Factory nr. 247 ajakrúzsát (3745 Ft), mely vampos, szexis hatást kölcsönöz a megjelenésének.

Wellness Cafe tipp: Shiseido Luminizing Satin 3 részes szemhéjpúder, 11115 Ft, Guerlain Ombre Eclat 6 részes szemhéjpúder, 21000 Ft, Lancome Virtóuse szempillaspirál, 8400 Ft, mueller.co.hu.

Tisztán, ahogy a természet engedi!

Ajándékozd meg barátnődet luxus kényeztetéssel, hogy karácsonykor ő is beléphessen a szépség, feltöltődés és megújulás világába! Az Annemarie Börlind arcápolási készítményei ökológiai gazdálkodásból származó gyógynövény-kivonatokat tartalmaznak, és nagy hatásfokú vitaminokkal rendelkeznek. A termékeik igazoltan bőrbarátok, mesterséges tartósítószerektől, szintetikus szín- és illatanyagoktól, valamint kőolajszármazékoktól is mentesek.

A Mischhaut nappali krém vegyes és zsíros bőrre ajánlott, tengeri algát, zöldtea kivonatot, és E-vitamint tartalmaz (6000 Ft), a LL Regeneration szemránckrém szett egy 15 ml-es szemránckrémet és egy 2×1 ml regeneráló ampullát tartalmaz, az LL biokomplexum természetes energiabomba az igénybevett bőr számára. A termék ára 5000 Ft, bővebb információkat az újdonságról itt találhatsz: douglas-parfumeria.hu.

Wellness Cafe tipp: Kanebo Sensai Cellular Performance feszesítő koncentrátum, 40 ml 63500 Ft, Collistar Intensive Firming Cream, 400 ml, 13900 Ft, Juvena On-the-Move arcápoló, 15 ml, 14900 Ft.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X