Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima magazin 15. száma!

Megjelent a Maxima magazin 15. száma!

0

Írta: and

Van egy kérdés, ami mostanában kiveri nálam a biztosítékot: „Tényleg, és hova mentek nászútra?” A kérdés feltevőjének minden esetben csillog a szeme az álmodozástól – vagy azért, mert már megvolt neki a dolog, és ilyenkor bevillannak róla a szerelmes emlékei, vagy azért, mert már nagyon várja, hogy az övére is végre (valakivel) sor kerüljön. Bármelyik […]

Van egy kérdés, ami mostanában kiveri nálam a biztosítékot: „Tényleg, és hova mentek nászútra?” A kérdés feltevőjének minden esetben csillog a szeme az álmodozástól – vagy azért, mert már megvolt neki a dolog, és ilyenkor bevillannak róla a szerelmes emlékei, vagy azért, mert már nagyon várja, hogy az övére is végre (valakivel) sor kerüljön. Bármelyik csapatba is tartozik a lány – igen, valamiért ezt a kérdést csak nők teszik fel –, már én utálom magam a legjobban azért, hogy vissza kell őt húznom a realitásba. Hiszen nem tudjuk még az úti célt, de az biztos, hogy valahova nagyon közel megyünk, autóval, és csak pár napra. Igen, épp elég kivitelezni – értsd kifizetni – egy esküvőt, arra már nem futja, hogy megvalósítsuk, amire persze én is mindig vágytam: a Bounty-reklámot… Így marad a valóság. Amiből viszont ki lehet hozni a lehető legtöbbet, sőt ki is kell. Mert nem a nászút helyszíne számít, hanem a lényeg: hogy összetartozunk, nemsokára már hivatalosan is.  

Ha te is hasonló helyzetben vagy, vagyis mennél, de magad sem tudod, hova, viszont azt konkrétan tudod, mennyid van rá, olvasd át összeállításunkat (32. oldal). Mi biztosan ennek hála fogjuk eldönteni, merre fordítsuk az autó kormányát. De persze nem csak olyan párokra gondoltunk, akik édes kettesben fedeznék fel a világot – találtok jobbnál jobb úti célokat akkor is, ha a barátnőtökkel, haveri társasággal vagy a nagy családdal kerekednétek fel.

Na jó, fennköltség ide vagy oda, azért itt a végén elismerem, egy picit bízom a sorsban is. Mantrázom is rendesen, hogy az egyik bevásárlóközpont nyereményjátékán mi fogjuk megnyerni az egyhetes, repülős álomutazást, Máltára. Sosem szoktam ilyenekre jelentkezni, de bevallom, most még a szelvényt is megpusziltam, mielőtt a dobozba hajítottam. Hátha. Negédes humorú leendő férjem szerint sokkal jobban jártunk volna, ha pár héttel ezelőtt ilyen lelkesedéssel csókolgatom a hárommilliárd-esélyes lottószelvényt. Akkor kiköltöztünk volna családostul-barátostul a Bounty-szigetekre…

Zellei Dóra – főszerkesztő


A Maxima magazin legfrissebb számának tartalmából:

– Ha a fogyókúrád csődöt mondott, lehet, hogy nem a megfelelő diétás módszert választottad. Pedig létezik rád szabott diéta. Ha kitöltöd tesztünket, megtudod, melyik étrend passzol szervezeted igényeihez!

– Nyári vackaink – A Hulladék Munkaszövetség Fölösleges Áruk Fóruma nevű vándorkiállítása a mai napig fut. Az ő kacataikból kiindulva mi is összeraktuk a leglehetetlenebb nyári cuccok gyűjteményét.

– Folyamatosan piszkál a felettesed? Minden szavadba beleköt, semmi nem jó neki? Úgy érzed, mindenáron ki akar készíteni? Íme, néhány tipp a támadások kivédéséhez.

– Hűsítő szextippek – Tikkasztó hőség ide vagy oda, nyáron az ember sokkal jobban vágyik a másik közelségére. Bújik, simul, majd izzasztó szeretkezés közben tovább forr egy kicsit. Ha már a hormonok őrült játéka ellen nem tehetsz semmit, a hőmérséklet csökkentése érdekében legalább vess be pár spéci trükköt!

– Már javában tombol a nyár, de lehet, hogy a pedikűröd még mindig nem tökéletes? Ne aggódj, a problémát akár otthon is orvosolhatod. Mi most a témát érintően minden kérdésre megadjuk a választ.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X