Főoldal > AKTUÁLIS > Hogy lehet 40 felett is szuperszexi Kylie Minogue?

Hogy lehet 40 felett is szuperszexi Kylie Minogue?

0

Írta: and

Kylie Minogue 42 évesen is csúcsformában van, amit irigyei egyszerűen a plasztikai beavatkozások csodájának tartanak. Ám a dögös énekesnő rákbetegsége után még inkább kezdett odafigyelni az egészséges életmódra: izmai rendszeres átmozgatása mellett azt is megválogatja, milyen ételek és italok kerülhetnek az asztalára. Kylie a GI diétát követi, mely szerint az alacsony glikémiás indexű táplálékokat érdemes […]

profimedia-0051624714.jpg ()Kylie Minogue 42 évesen is csúcsformában van, amit irigyei egyszerűen a plasztikai beavatkozások csodájának tartanak. Ám a dögös énekesnő rákbetegsége után még inkább kezdett odafigyelni az egészséges életmódra: izmai rendszeres átmozgatása mellett azt is megválogatja, milyen ételek és italok kerülhetnek az asztalára.

Kylie a GI diétát követi, mely szerint az alacsony glikémiás indexű táplálékokat érdemes előnyben részesíteni. Az énekesnő így gyakran fogyaszt barna rizst, de nem marad ki étrendjéből az étcsokoládé vagy a vörösbor sem.

Ami a mozgást illeti, Kylie egy speciális módszer híve: a Power Plate vibrációs tréninget alkalmazza. Ennek lényege, hogy a gépen meghatározott testhelyzeteket kell kitartani, mialatt a rezgések átmozgatják az izmokat, fokozzák az anyagcserét és a zsírégetést, valamint a stressz- és a cellulit csökkentését is elősegítik.

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X