Főoldal > AKTUÁLIS > Így tartja formában testét Jessica Biel!

Így tartja formában testét Jessica Biel!

0

Írta: and

Jessica Bielt nemcsak sikeres és jóképű barátja miatt irigyeljük, hanem azért is, mert rendszeresen bebizonyítja, hogy ő az egyik legkeresettebb és legcsinosabb színésznő is Hollywoodban. Jessica külsejének titka részben a rendszeres és változatos étkezésben rejlik: a színésznő bármilyen elfoglalt is, a napi ötszöri étkezést betartja, ezzel pörgeti fel anyagcseréjét. Sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, kerüli […]

profimedia-0077476015.jpg ()Jessica Bielt nemcsak sikeres és jóképű barátja miatt irigyeljük, hanem azért is, mert rendszeresen bebizonyítja, hogy ő az egyik legkeresettebb és legcsinosabb színésznő is Hollywoodban.

Jessica külsejének titka részben a rendszeres és változatos étkezésben rejlik: a színésznő bármilyen elfoglalt is, a napi ötszöri étkezést betartja, ezzel pörgeti fel anyagcseréjét. Sok gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt, kerüli viszont a cukrot, a tejtermékeket és a lisztet.    

Ami az edzést illeti, Jessica nem lazsál: minden héten hat alkalommal mozog Justin Walsch személyi edzővel. A színésznő egyrészt az izmait erősíti, másrészt cardio gyakorlatokat végez, de szívesen sportol a szabadban is: sziklát mászik, röplabdázik vagy szörfözik, de nagy kedvence a jóga is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X