Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Maxima magazin 16. száma

Megjelent a Maxima magazin 16. száma

0

Írta: and

A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked! A Maxima készítésében van egy dolog, ami pont annyira érdekel civilt, mint szakmabelit: a címlapfotózás. Utóbbi sem annyira meglepő ám – hiszen a magazinok többsége ügynökségektől vásárolt külföldi sztárképet tesz az első oldalra. Így persze, hogy a kollégák is sokszor kérdezik, miként is sikerült együtt dolgoznunk […]

maxima16_2.jpg ()A magazin legfrissebb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked!

A Maxima készítésében van egy dolog, ami pont annyira érdekel civilt, mint szakmabelit: a címlapfotózás. Utóbbi sem annyira meglepő ám – hiszen a magazinok többsége ügynökségektől vásárolt külföldi sztárképet tesz az első oldalra. Így persze, hogy a kollégák is sokszor kérdezik, miként is sikerült együtt dolgoznunk a hazai celebekkel. Igen, ők a média világától távol dolgozó barátokkal és családtagokkal ellentétben tudják: egy ilyen fotózás csak kívülről tűnik csilivilinek, egyébként hihetetlenül nagy munka – szakmailag éppúgy, mint emberileg. Hiszen meg kell nyitni az alanyt annyira, hogy igazán őszintén tudjon ránk mosolyogni. Mert ha ezt sikerül elérnünk, na, abból születnek a legszebb címlapképeink… És ennek híre megy, még a sztárvilágban is. Ezért van az, hogy amikor kéthétről kéthétre felhívok egy-egy csillagot, és megkérem, legyen a következő címlaplányunk, tényleg boldog. Kivétel nélkül nem tehernek, hanem kihívásnak fogják fel ezt a minimum ötórás elfoglaltságot. De talán a legnagyobb meglepetést tavaly nyáron Gryllus Dorka okozta. Neki mailt írtam, hiszen nem tudtam, hol van éppen: (akkor még) otthon, Berlinben, vagy itthon, Budapesten. Tényleg lelkendezve válaszolt, hiszen pont amikor legutóbb itthon volt, maga is megvette a Maximát, amelyen az egyik legkedvesebb barátnője volt a címlaplány. Szerinte is gyönyörűen sikerült Ónodi Eszterről a kép. A saját magáról készült címlapot is szerette – azóta is fenn van a saját honlapján!

Miért írtam le mindezt? Mert megint egy játékra invitálunk. Próbálunk meggyőzni arról, hogy álmodj egy nagyot – akkorát, hogy az a címlapunkra repítsen! Igen, jól értetted: téged. Ha lenne kedved ahhoz, hogy a sok sztár után te legyél az az olvasó, aki először és utoljára a címlapunkra kerül, nincs más dolgod, mint küldeni egy fényképpel ellátott pályázatot. Hogy tudd, mire fogsz vállalkozni, három lapszámon keresztül bevezetünk a kulisszáink mögé (12-14. oldal). A tőlünk tanult trükköket pedig ne feledd el alkalmazni, akár jelentkezel játékunkra, akár nem. Hiszen egy jól sikerült, például nyaraláson készült fotó még az önbecsülésünket is a magadba repítheti – ami egy lánynál sosem jöhet rosszul…    

Zellei Dóra
főszerkesztő

 

A Maxima magazin legfrissebb számának tartalmából:

– Esküvőre kéne menni… – A te baráti társaságodban, családodban is minden nyárra jut minimum két esküvő, miközben fogalmad sincs, mennyivel és hogyan kellene hozzájárulnod a nagy naphoz? Adunk tippeket ajándékra, lánybúcsúra, de csokorba szedtük a szezon legizgalmasabb menyegzőit is.

– 10 lépés az új munkahely felé – Úgy gondolod,  az ősz beköszöntével felpezsdül a munkaerőpiac is, és könnyebb lesz álláshoz jutnod? Jól hiszed. Pont ezért jött el az ideje annak, hogy addigra csúcsformába hozd magad.

– Napkitörés készen – Nem mindennapi jelenségnek lehettünk tanúi, amikor a közelmúltban az eddig megfigyelt legnagyobb napkitörést csodálhattuk meg. De az ámulaton túl utánanéztünk, vajon van-e káros hatása és előfordulhat-e, hogy egyszer éppen a Napunk fordul ellenünk veszélyessé váló sugaraival?

– Tabuk nélkül, gyönyörteli nyelvleckék – Álszemérem nélkül végigvettük, mire vágyunk, ha az orális kényeztetésre kerül sor. Hagyd elöl az újságot, biztos meg fogja nézni, hogy te mire vágysz…

– Tempósan csobbanni – Ha víz közelében töltöd a szabid, és közben nem szeretnéd elhanyagolni a testedzést sem, nincs más dolgod, mint bevetni ötnapos úszós edzésprogramunkat. Még az is lehet, hogy úgy megjön hozzá a kedved, hogy hazatérted után sem állsz le vele!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X