Főoldal > AKTUÁLIS > Szeretnéd, hogy rád találjon a szerelem?

Szeretnéd, hogy rád találjon a szerelem?

0

Írta:

Folyamatosan arról ábrándozol, hogy megtalálod életed párját, aki valósággal rajong majd érted? Netán régóta párkapcsolatban élsz, mégis magányosnak érzed magad? A Wellness Cafe most olyan könyveket ajánl a figyelmedbe, melyek segítenek, hogy bevonzd az életedbe mindazt a jót, amire nagyon vágysz, önmagad szeretete pedig ne csak egy sokat hallott klisé legyen, hanem igazi örömteli állapot. […]

Folyamatosan arról ábrándozol, hogy megtalálod életed párját, aki valósággal rajong majd érted? Netán régóta párkapcsolatban élsz, mégis magányosnak érzed magad? A Wellness Cafe most olyan könyveket ajánl a figyelmedbe, melyek segítenek, hogy bevonzd az életedbe mindazt a jót, amire nagyon vágysz, önmagad szeretete pedig ne csak egy sokat hallott klisé legyen, hanem igazi örömteli állapot.

Akapcsolatoktorvenye.jpg ()Esther és Jerry Hicks: A kapcsolatok törvénye

Nem azért vagy itt, hogy megtaláld azt, ami tökéletes. Azért vagy itt, hogy megteremtsd vagy magadhoz vonzd a tökéletest.

Az élet, fizikai létezésünk alapját a kapcsolatok jelentik, mert mindent azért észlelünk, azért veszünk észre, mert kapcsolatban vagyunk valamivel. Összehasonlításon alapuló tapasztalat nélkül képtelenek volnánk felfogni, értelmezni bármit is. Ezért joggal mondhatjuk, hogy kapcsolatok nélkül egyáltalán nem is létezhetnénk.

Abraham tanítása szerint azért érkezünk ebbe az anyagi világba, hogy megtapasztaljuk az ellentéteket, ennek hatására pedig útnak indítsuk vágyunk nyilait egy jobb valóság megteremtése érdekében. Az ellentétek legnagyobb tárházát pedig éppen a kapcsolatok jelentik. Mind közül pedig a köztünk és a Forrásunk közötti kötelék a legfontosabb, és amíg ezt nem értjük, addig semmilyen más kapcsolatot sem érthetünk meg világosan. Ha először és mindenekelőtt erre ügyelünk, akkor és csak akkor rendelkezünk majd azzal a biztos alappal, amellyel továbbléphetünk más kapcsolatokba. Kapcsolatunk a testünkkel, a pénzzel, a szüleinkkel, a gyermekeinkkel, az unokáinkkal, a munkatársainkkal, a kormányunkkal, a világunkkal… hamar és könnyedén összhangba kerül, ha először is erre az alapvető, elsődleges kapcsolatunkra ügyelünk.

Akár egy ültő helyünkben olvassuk el ezt a könyvet, akár néhány nap leforgása alatt, fontos változás fog végbemenni bennünk, mivel Abraham felsorolja az ezzel a témával összefüggésbe hozható összes téves meggyőződésünket, hogy végre magunk mögött hagyhassuk ezeket, és visszatérjünk ahhoz a felfogáshoz, amely annak a mélyén rejlik, akik valójában vagyunk. Amikor pedig ez megtörténik, nem csak kezdjük érteni minden jelenlegi és múltbeli kapcsolatunkat, hanem azon nyomban nyilvánvalóvá válik számunkra mindaz az üdvös dolog, amelyet ezektől kaptunk.
 
288 oldal/ Ára: 3990 Ft (Édesvíz Kiadó)

alelektarsadtitka.jpg ()Arielle Ford: A lélektársad titka

Elgondolkodtál-e már azon, mit kellene tenned, hogy megtaláld életed szerelmét? Olyan társról álmodsz, aki szeret, dédelget és rajong érted? A lélektársad titka megmutatja, hogyan vedd kezedbe szerelmi életed irányítását a vonzás törvényének segítségével. Bárki képes lehet rátalálni az igazira, ha minden szinten készen áll rá. Arielle Ford mindezt tapasztalatból tudja. Ő maga is a könyvben szereplő módszereket használta, amikor negyvennégy évesen bevonzotta az életébe lélektársát.

Ford tehát felfedezte a receptet – ezt nevezi a lélektárs titkának –, amelynek a segítségével mágnesként vonzhatjuk magunkhoz az igazi, mély és szenvedélyes szerelmet. Eszerint a világegyetem arra van programozva, hogy olyan embereket és eseményeket állítson az utunkba, akik és amelyek megfelelnek személyes meggyőződésrendszerünknek. Mi történik, ha nem hisszük, hogy valaha is megtaláljuk a Nagy Őt? Könnyen meglehet, hogy nem is fogjuk. De ha megtanulunk hinni benne, hogy Ő nemcsak, hogy létezik, de maga is aktívan keres minket, átélhetjük az igaz szerelmet. A könyvben található technikák, szertartások és feladatok egytől egyig abban segítenek, hogy felkészítsük otthonunkat, testünket, elménket és lelkünket annak érkezésére, akire a szívünk igazán vágyik.

216 oldal/ Ára: 2990 Ft (Édesvíz Kiadó)

Szerelemszabadsagegyedullet.jpg ()Osho: Szerelem, Szabadság, Egyedüllét

A szerelem az élet legnagyobb kísérlete, és akik anélkül élnek, hogy a szerelemmel kísérleteznének, sosem fogják megtudni, mi is az élet. Örökké a felszínen maradnak anélkül, hogy leereszkednének a mélybe.

A kiindulópont önmagad szeretete kell, legyen. Mindenki ismeri a mondást, hogy „aki nem szereti önmagát, másokat sem tud szeretni”, mert a részleteket tekintve talán vannak köztünk különbségek, de alapvetően ugyanannak az egy természetnek a részei vagyunk. Ha szeretet születik benned önmagad iránt, lesz mit megosztanod a pároddal.
A valódi cél azonban a lényedben végbemenő végső, misztikus egyesülés, hogy ne légy rabja egyetlen nőnek vagy férfinak sem. Azáltal, hogy találkozol a külső nővel, a külső férfival, hogy valóban szereted, lépésről lépésre megláthatod a nőt, illetve a férfit, aki benned él. A külső nő csupán egy út a belső nőhöz; ahogyan a külső férfi is csak egy út a belső férfihez.
Ha rátalálsz erre a belső nőre, illetve férfira, megszabadulsz függőségedtől, amely a külvilághoz köt. A szabadság az ember legbensőbb lényege. Szabadon meg kell élned vágyaidat, legerőteljesebb energiádat, a szexualitást is, így életed közepére érve meghaladhatod, s ezzel képessé válhatsz arra, hogy egyedül is boldog legyél.
Hiszen bármit is teszel, egyedül vagy, mert ez a természetes állapotod: egyedül születtél, és egymagad is fogsz meghalni. A köztes időben elfoglalod magad mindenfélével, hogy ne kelljen szembenézned a ténnyel: egyedül vagy. Ám ha szabadon megéled és megismered önmagad, felébred benned a végtelen szeretet, és egyedülléted sem üres magány lesz többé, hanem tartalmas, örömteli állapot, amelyen – ha úgy adódik – szívesen osztozol embertársaiddal.

272 oldal/ Ára: 2990 Ft (Édesvíz Kiadó)

Anoisegvarazsa.jpg ()Stacey Demarco: A nőiség varázsa

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevúban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igaz lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre – a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal, s ezáltal: – Megtanít olyannak szeretni a testedet és önmagadat, amilyen vagy – Segít legyőzni a félelmeidet, amelyek távol tartanak attól, hogy rátalálj a szerelemre – Lehetőségeket kínál a múltbéli szakításokból eredő lelki sebeid gyógyítására – Tippeket ad az ideális társ magadhoz vonzásához – Ötleteket kínál az első randevúval kapcsolatos lámpaláz leküzdésére – Megmutatja, miként fokozhatod élvezetedet és kapcsolatod szorosságát szex közben – Megtanít az évszakok és a szexuális életed összehangolásának fortélyaira. A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt, a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást. “Arra kérlek, nyisd meg szívedet és elmédet a valódi mágia előtt – az előtt a mágia előtt, amely eltünteti a régi sebeket, s a lelki nyugalom, a megértés, a támogatás, az izgalom és az elragadtatás olyan szintjét hozza létre, amiről korábban csupán álmodtál.” Stacey Demarco

284 oldal/ Ára: 3290 Ft (Édesvíz Kiadó)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X