Főoldal > AKTUÁLIS > Szupercsinos sztárfeleség: így marad topformában Tom Cruise kedvese!

Szupercsinos sztárfeleség: így marad topformában Tom Cruise kedvese!

0

Írta: and

Katie Holmes számára nemcsak felhőtlen boldogságot jelent, hogy az a férfi vette el feleségül, akinek fotóit és posztereit tiniként az ágya fölé tűzte a szobájában. A 31 éves színésznőnek Tom Cruise feleségeként bizony számtalan pletykával és rosszindulatú megjegyzéssel is szembe kell néznie. Egyesek szerint férje kívánságára fogyott tavaly csontsoványra, mások úgy vélik, étkezési zavarokkal küzd. […]

shutterstock_11119669.jpg ()Katie Holmes számára nemcsak felhőtlen boldogságot jelent, hogy az a férfi vette el feleségül, akinek fotóit és posztereit tiniként az ágya fölé tűzte a szobájában. A 31 éves színésznőnek Tom Cruise feleségeként bizony számtalan pletykával és rosszindulatú megjegyzéssel is szembe kell néznie.

Egyesek szerint férje kívánságára fogyott tavaly csontsoványra, mások úgy vélik, étkezési zavarokkal küzd. Katie szerint mindez nem igaz: elmondása szerint 2009-ben azért olvadtak le róla a kilók, mert erején felül dolgozott azon, hogy az All My Sons című Broadway-musicalben bizonyítson. „Ha sokat dolgozom, felpörög az anyagcserém. Így bármennyit eszem is, mindenképpen fogyok” – nyilatkozta a színésznő.

Katie számára fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, a mozgás szeretetét pedig otthonról hozza. Sportszerető családban nőtt fel, így apukája már egész kicsi korában megszerettette vele a mozgást: előfordult, hogy Hálaadáskor, a pulykavacsora előtt az egész család futni indult, és ez a mozgásforma a mai napig nagyon közel áll Katie-hez.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X