Főoldal > AKTUÁLIS > Ő a legszexibb modell: lesd el bombaformájának titkát!

Ő a legszexibb modell: lesd el bombaformájának titkát!

0

Írta: and

Kelly Brook neve ma már sokaknak ismerős, hiszen modellként, színésznőként és televíziós műsorvezetőként is sikeres. A szépséget az egyik külföldi magazin olvasói idén áprilisban a világ legszexibb nőjévé választották, amit azonnal megértünk, ha tökéletes idomaira pillantunk. A 31 éves Kelly rengeteg munkája mellett is odafigyel az egészséges táplálkozásra és a rendszeres mozgásra: szerinte, aki örömét […]

Kelly Brook neve ma már sokaknak ismerős, hiszen modellként, színésznőként és televíziós műsorvezetőként is sikeres. A szépséget az egyik külföldi magazin olvasói idén áprilisban a világ legszexibb nőjévé választották, amit azonnal megértünk, ha tökéletes idomaira pillantunk.

profimedia-0077885323.jpg ()A 31 éves Kelly rengeteg munkája mellett is odafigyel az egészséges táplálkozásra és a rendszeres mozgásra: szerinte, aki örömét leli ezekben, nem kényszerként vagy az élvezetekről való lemondásként éli majd meg az életmódváltást.

„Szeretem, ha egészséges ételek kerülnek a tányéromra, mert jól érzem magam tőlük. De nem vagyok ezek rabja: ha desszertet szeretnék, azt sem utasítom vissza” – árulta el a csinos sztár, akit egy-egy sajtburgerrel vagy jégkrémmel néha el lehet csábítani.

Érdekesség, hogy a gyönyörű sztár korábban a makrobiotikus táplálkozás híve volt: elsősorban a környezetnek és az éghajlatnak megfelelő élelmiszert evett. Manapság szívesen megiszik esténként egy-egy pohár finom bort, a dohányzásra viszont szigorúan nemet mond, ami azzal is kapcsolatban állhat, hogy édesapja tüdőrákban hunyt el.

Kelly számára az is nagyon fontos, hogy a napi háromszori főétkezést be tudja tartani, valamint, hogy ne nassoljon az étkezések közt. Ebédre vagy vacsorára szívesen eszik halféléket zöldséggel vagy leveseket, mert ezektől hamar úgy érzi, jóllakott.

A szépség igyekszik mindig eleget aludni, emellett sok vizet iszik, és ha csak teheti, masszázzsal kényezteti magát. Arról viszont, hogy milyen edzésmódszerrel tartja formában a testét, sokáig csak annyit mondott: legszívesebben a hálószobában gyakorlatozik.

Kelly ma már a Reebok és a Cirque du Soleil által kitalált Jukari Fit To Fly edzésekkel tartja magát formában: a nyújtható övvel végzett új mozgásforma az egész testet átmozgatja, és nemcsak az izmokat formálja hatékonyan, hanem a vérkeringésnek is jót tesz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X