Főoldal > AKTUÁLIS > Fitness Night 2011: őrületes edzések a Lite Wellness Clubban

Fitness Night 2011: őrületes edzések a Lite Wellness Clubban

0

Írta:

Immár ötödik alkalommal rendezik meg a NIVEA Fitness Night maratoni sport eseményét, melynek helyszíne a XII. kerületi Sportmax Hegyvidék. A szokványos fitness órák mellett számos új program várja az egészséges életmód követőit. Ismét örülhetnek a mozgás szerelmesei, mert a NIVEA és a Lite Wellness Club összefogásával különleges programokon vehetnek részt. Az általános aerobik órák mellet […]

Immár ötödik alkalommal rendezik meg a NIVEA Fitness Night maratoni sport eseményét, melynek helyszíne a XII. kerületi Sportmax Hegyvidék. A szokványos fitness órák mellett számos új program várja az egészséges életmód követőit.

Ismét örülhetnek a mozgás szerelmesei, mert a NIVEA és a Lite Wellness Club összefogásával különleges programokon vehetnek részt. Az általános aerobik órák mellet idén először  ingyenes szemináriumokat is lehet látogatni, melyek többek között a egészséges sporttáplálkozás, a kismamatorna és az erő-állóképesség fejlesztés témakörét érintik. A közkedvelt éjszakai fáklyás SPINNING® mellett olyan izgalmas csoportos órákat is ki lehet próbálni, mint a Zumba, a bodyART, TRX® és a Pilates. A kevésbé mozgékonyak állapotfelmérő egészségügyi szűréseket vehetnek igénybe, a játékosabb kedvűek squash kupa keretében mutathatják meg, hogy mit tudnak, az edzésben kifáradt résztvevők pedig egész nap kedvezményes áron részesülhetnek a különböző masszázsfélék lazító kényeztetésében. A 16 órakor kezdődő programot DJ show és pergő konga ritmus színesíti, ami segít, hogy egész éjszaka kitartson a lendület! Az első 300 érkezőt értékes ajándékokkal várják, a nap végén pedig minden regisztrált vendég tombolasorsoláson vesz részt.

Részletes információk a www.litewellness.hu weboldalon érhetők el.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X