Főoldal > AKTUÁLIS > Szánj egy napot magadra!

Szánj egy napot magadra!

0

Írta:

Tedd meg az első lépést új éned felé, és látogass el augusztus 27-én a Jade Jóga és Életmód Stúdió ingyenes nyílt napjára, ahol különféle jóga foglalkozásokat, a relaxációval egybekötött alakformálást és a pilates tréninget is kipróbálhatod. A családias mozgásstúdióban minden korosztálynak kedveznek. A legkisebbeket játékos gyermekjóga, a mozogni vágyó nagyikat eszközös hatha jóga várja. Ha […]

Tedd meg az első lépést új éned felé, és látogass el augusztus 27-én a Jade Jóga és Életmód Stúdió ingyenes nyílt napjára, ahol különféle jóga foglalkozásokat, a relaxációval egybekötött alakformálást és a pilates tréninget is kipróbálhatod.

jogacikk.jpg ()A családias mozgásstúdióban minden korosztálynak kedveznek. A legkisebbeket játékos gyermekjóga, a mozogni vágyó nagyikat eszközös hatha jóga várja. Ha fontos számodra, hogy formálódás közben a lelkedre is odafigyeljenek, itt a helyed!

Próbáld ki a lazítást és az alakformálást kombináló óratípusokat, így könnyebb lesz megtervezned egyéni mozgásprogramodat. Sőt, akár a stúdióbérletet is nyerhetsz! Gyere, és hívd el a barátnődet is!

A részletes programot itt találod: www.jadejoga.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X