Főoldal > AKTUÁLIS > Megjelent a Wellness magazin téli száma!

Megjelent a Wellness magazin téli száma!

0

Írta:

Hiszem, mert lehetetlen! Te hogy osztod be az idődet? Szigorú órarend szerint élsz, vagy szétfolynak a napjaid? Esetleg ahogy esik, úgy puffan – már ami a feladatokat és azok végrehajtását illeti? Csak azért kérdezem, mert téli számunkban két édesanya is megmutatja, hogy nem létezik lehetetlen. Egyikőjük, akinek a történetét a 78. oldalon olvashatod, fogorvosi hivatása […]

wellnesstelcimlap.jpg ()Hiszem, mert lehetetlen!

Te hogy osztod be az idődet? Szigorú órarend szerint élsz, vagy szétfolynak a napjaid? Esetleg ahogy esik, úgy puffan – már ami a feladatokat és azok végrehajtását illeti?

Csak azért kérdezem, mert téli számunkban két édesanya is megmutatja, hogy nem létezik lehetetlen. Egyikőjük, akinek a történetét a 78. oldalon olvashatod, fogorvosi hivatása és három gyermeke mellett edz olyan hatékonyan, hogy idén megnyerte a 246 km-es Spartathlon futóversenyt. Lubics Szilvia szerint: “Ha van egy célod, igazítsd hozzá az életed!”

Gaál Erika pedig, aki Sikersztori rovatunk főhőse, harmadik gyereke születése után kezdett sportolni, és adott le 32 kg-ot. Ő ezt mondja: “Tenni kell azért, hogy újra jó formába lendüljünk. Nem másért, magunkért.”

Ha fellapozod a téli Wellnesst, megmutatjuk, milyen sok lehetőséged van, ha velünk együtt vallod: “Hiszem, mert lehetetlen.”

Vígh Anita
főszerkesztő

 

A téli lapszám tartalmából:

– Valami Amerika Light – Három pasi tuti receptjei

– Ünnepi vacsi és egyéb katasztrófák – A karácsony bajjal jár?

– Eddz a szabadban! – Jókedvű leszel tőle

– Az első karácsony – Kell egy kis harmónia

– Kipróbáltuk – Expressz edzésprogramok

– Pizsamaparti – Jól alszanak  a sztárok?



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X