Főoldal > AKTUÁLIS > Tündérszép tavaszi megújulás [X]

Tündérszép tavaszi megújulás [X]

0

Írta:

A téli álom után frissítsük fel frizuránkat, sminkünket és öltözzünk a legújabb trendeknek megfelelően! Inspirálódj a Tündérretikülön, legyél naprakész, profi sminkes, fodrász és stílustanácsadóink segítségével, és játssz a nyereményekért! Hívd meg barátnőidet az oldalra, és ha valamelyikük a Te meghívód alapján regisztrál, akkor közösen indulhattok a professzionális Max Factor smink-oktatásért, Tiétek lehet egy-egy Max Factor […]

A téli álom után frissítsük fel frizuránkat, sminkünket és öltözzünk a legújabb trendeknek megfelelően! Inspirálódj a Tündérretikülön, legyél naprakész, profi sminkes, fodrász és stílustanácsadóink segítségével, és játssz a nyereményekért! Hívd meg barátnőidet az oldalra, és ha valamelyikük a Te meghívód alapján regisztrál, akkor közösen indulhattok a professzionális Max Factor smink-oktatásért, Tiétek lehet egy-egy Max Factor smink-készlet vagy a fődíj, egy teljes körű átalakítást tartalmazó Glamour csomag Lakatos Márk szalonjába! További értékes nyereményekért és a játékszabályzatért kattints ide! Amíg barátnőddel közösen izgulsz, hogy rátok mosolyog-e a szerencse, addig ismerkedj meg a 2012-es tavaszi trendekkel!

Tavaszi sminkfelhő

A 2012-es tavaszi sminktrendek alapvetően a vintage és a modern irányzatok keveredéseinek eredményei. A Tündérretikülön megtudhatjátok, milyen színek és árnyalatok lesznek a dominánsak tavasszal és olvashattok arról is, hogy milyen termékeket érdemes választani. Emellett profi sminkesünk, Szűcs Adrienn videókon mutatja be, hogyan varázsolhattok füstös szemeket magatoknak, vagy épp mi a tökéletes alapozás titka. További érdekességeket itt találtok!

nyerenenyek-482x300.jpg () 

Tündéri frizurák

A hosszú még mindig divat, legyen szó kecses, kócos vagy akár lobogó frizuráról! A Tündérretikülön Nagy Viktor, a Wella fodrászának tanácsaival mindig napra kész lehetsz! Elolvashatod, milyen frizurák hódítottak a kifutókon Párizsban, New Yorkban vagy épp Milánóban, de a videók segítségével könnyen elkészíthető, divatos hajkompozíciókat is varázsolhatsz magadnak, illetve bemutatjuk azokat a termékeket, amikkel a legegyszerűbben formázhatod hajadat! A pontos cikkekért kattints ide!

Újító divatirányzatok

A divat világában 2012 tavaszán a virágminták, pasztellszínek és a fodrok dominálnak, de a high-tech anyagok is utat törtek maguknak. A Tündérretikül divat tippjeivel és Lakatos Márk tanácsaival Te is képbe kerülhetsz az új trendeket illetően. Meríts ötleteket a videókból és tekintsd meg a 2012-es tavaszi trendeket életre hívó termékeket!

További divat-híreket itt olvaszhatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X