Főoldal > AKTUÁLIS > Ezért fogyott 15 kilót a tehetségkutató sztárja!

Ezért fogyott 15 kilót a tehetségkutató sztárja!

0

Írta: and

Emlékszel az American Idol 2002-es győztesére, Kelly Clarksonra? Nos, ha duci lányként jelenik meg lelki szemeid előtt, akkor ideje másként gondolnod rá: a 30 éves énekesnő ugyanis az elmúlt hónapok során lefogyott, sőt, ezúttal talán végleg búcsút inthet súlyproblémáinak. A 161 cm magas sztár bennfentesek szerint nem a harmadik iksz miatt döntött úgy, hogy formába […]

Emlékszel az American Idol 2002-es győztesére, Kelly Clarksonra? Nos, ha duci lányként jelenik meg lelki szemeid előtt, akkor ideje másként gondolnod rá: a 30 éves énekesnő ugyanis az elmúlt hónapok során lefogyott, sőt, ezúttal talán végleg búcsút inthet súlyproblémáinak.

A 161 cm magas sztár bennfentesek szerint nem a harmadik iksz miatt döntött úgy, hogy formába hozza magát, hanem egészen más okból: szerelmes lett, és mindent meg akart tenni azért, hogy új barátja, Brandon Blackstock a lehető legcsinosabbnak láthassa őt.

És bár párja szerint akkor is gyönyörű és szexi, ha épp néhány kilóval többet mutat alatta a mérleg, Kelly döntött: korábbi, időszakos sikereket hozó diétáival végleg felhagyott, és inkább elkezdett odafigyelni arra, mikor, miből mennyit eszik. Megtanulta, hogy csipszek és csokis keksz helyett több zöldséget és gyümölcsöt fogyasszon, ami arcbőrén és közérzetén is érezhető javulást hozott.

kelly2jo.jpg () A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Emellett a heti öt edzést sem érzi tehernek, hiszen a párjától kapott folyamatos bátorítás után egyrészt továbbra is nagyon motivált, másrészt pedig az egészséges étkezésnek köszönhetően sokkal energikusabbnak is érzi magát.

„Sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint eddig bármikor, és már csak 5 kilót szeretne fogyni, hogy elérje a célját. Bár eddig sem sürgette a fogyást: ezt a 15 kilós súlyveszteséget fél év alatt érte el” – árulta el a sztár egyik barátja egy amerikai magazinnak.

Kelly továbbá azt is elárulta, hogy képtelen otthon tévézni, ha szerelme az edzőteremben izzad. „Leginkább a kardió gyakorlatokat kedveltem meg, többnyire futok, illetve a saját testsúlyommal végzek gyakorlatokat, például húzódzkodom vagy fekvőtámaszozom. A súlyzókat mellőzöm, mert hamar elég izmos leszek, amit nem annyira szeretnék” – árulta el egy interjúban.

Majd hozzátette: rajongóit is arra szeretné biztatni, hogy ne szupervékonyak akarjanak lenni, hanem boldogok és egészségesek. „Korábban, amikor az emberek a súlyomról beszéltek, mindig úgy éreztem, ezzel nekik van gondjuk, nem pedig nekem. Én soha nem próbáltam meghízni vagy csontsoványra fogyni, mert tudom, hogy a testem változik” – magyarázta egy régebbi interjúban.

Nemrég pedig kikotyogta, hogy új barátja nemcsak a mozgáshoz való motivációt és a nagy szerelmet hozta el számára, hanem sok mindent alapjaiban változtatott meg. „Annyira teljesnek és boldognak érzem magam, hogy néha attól rettegek, ez csak álom. Sőt, néha azt gondolom, korábban egyáltalán nem is voltam boldog” – nyilatkozta a boldog énekesnő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X