Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi vonalait a Megasztár csinos győztese!

Így őrzi vonalait a Megasztár csinos győztese!

csokiénekessportolásszínpadtehetség
0

Írta: and

Radics Gigi nemcsak zenei karrierjét és céljait tekintve nagyon tudatos, hanem az egészséges életmód terén is. A Megasztár 6 győztesével hétfőn, nyereményautója átvétele után találkoztunk, ahol örömmel válaszolt minden kérdésünkre. A 15 éves tehetség elmondta, hogy a Megasztár ideje alatt kevesebb ideje volt sportolásra, és mivel gyakran siettek egyik programról a másikra, olykor nem csak […]

Radics Gigi nemcsak zenei karrierjét és céljait tekintve nagyon tudatos, hanem az egészséges életmód terén is. A Megasztár 6 győztesével hétfőn, nyereményautója átvétele után találkoztunk, ahol örömmel válaszolt minden kérdésünkre.

A 15 éves tehetség elmondta, hogy a Megasztár ideje alatt kevesebb ideje volt sportolásra, és mivel gyakran siettek egyik programról a másikra, olykor nem csak egészséges ételek kerültek a tányérjára. „A hotelben menüt kaptunk, de igyekeztem úgy megoldani a kérdést, hogy nem ettem meg a teljes adagot, az édességekből pedig még kevesebbet fogyasztottam” –árulta el.

Gigi egyébként nem szedett fel pluszkilókat a műsor folyamán, de elmesélte, hogy a súlyával való küzdelem nem ismeretlen a számára. „Gyerekkoromban 70 kiló voltam, és a túlsúlyom már egészségügyi problémákat okozott: ha lehajtottam a fejem, vérezni kezdett az orrom. Megállapították, hogy gond van a vérnyomásommal, és ekkor kezdtünk odafigyelni az étkezésemre, illetve a rendszeres mozgásra is” – mondta az énekesnő.

radics2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, hogy a számára megfelelő edzésprogramot egy személyi edző állította össze, és ennek értelmében heti háromszor másfél órát mozog, többek közt fut, guggol, illetve súlyzós gyakorlatokat is végez.

„Ezen kívül saját magamnak állítottam fel néhány életmód-szabályt, például szénhidrátot csak délelőtt eszem. Ezt azért sem olyan nehéz tartani, mert ha úton vagyok, egy szendvicset a kocsiban is be tudok kapni, délben eszem egy finom salátát sovány csirkehússal, délután pedig gyümölcsöket vagy valami könnyű ételt fogyasztok” – mondta Gigi.

Majd hozzátette: ezeket az ételeket otthon ő maga is szívesen elkészíti, és akár magával is viheti egy napra az egészséges elemózsiát. „A spenótot nem szeretem, de a salátákat például nagyon. Otthon én is szoktam készíteni, olyankor beledobálok minden friss zöldséget, amit csak találok: paradicsomot, uborkát, salátát, és olykor csirkemellet is” – mondta.

A Megasztár győztese azt is elárulta, hogy van egy gyengéje, ez pedig nem más, mint az édességek. „Érdekes, hogy amikor túlsúlyos voltam, egyáltalán nem kívántam ezeket, mostanában viszont jó néhányszor szeretnék csokit enni. De ebben is mértéket kell tartanom, ezért hetente egy alkalommal engedélyezek magamnak egy kis édességet. A verseny alatt például mindig pénteken, az adás előtt nassoltam egy kicsit” – mesélte.

Hol láthatjuk legközelebb Radics Gigit?
A Caramel-turné után június 22-én, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon mutatják be a Szentivánéji tüzek és szerelmek koncertet, melyben a fiatal énekesnő is fellép majd.

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X