Főoldal > AKTUÁLIS > Pofonegyszerűen lefogyhatsz – koplalás nélkül és teljesen természetesen(x)

Pofonegyszerűen lefogyhatsz – koplalás nélkül és teljesen természetesen(x)

0

Írta:

Tóth Éva 32 éves és elfoglalt nőként számos területen kell helyt állnia, de a CM3 Alga kapszulának köszönhetően még a súlyára is figyelni tud. Karcsú, energikus, lendületes és jókedvű! Éva jól ismeri azokat a gondokat, melyeket egy mai nőnek meg kell oldania a hétköznapi életében. Stabil párkapcsolatban él évek óta, sikeres a munkájában és gyakran […]

1.jpg ()Tóth Éva 32 éves és elfoglalt nőként számos területen kell helyt állnia, de a CM3 Alga kapszulának köszönhetően még a súlyára is figyelni tud. Karcsú, energikus, lendületes és jókedvű!

Éva jól ismeri azokat a gondokat, melyeket egy mai nőnek meg kell oldania a hétköznapi életében. Stabil párkapcsolatban él évek óta, sikeres a munkájában és gyakran jár el a barátaival szórakozni. Minden területen a legjobbat próbálja kihozni magából és ezért rengeteget tesz is. Rendszeresen főz, ellátja a háztartás gondjait és sajnos a túlórák sem ritkák. Hétvégenként próbál minél színesebb programokon részt venni, hogy a barátait se hanyagolja el. A sok elfoglaltság mellett a saját egészségére és legfőképp az alakjára már sokszor nem maradt energiája. A kilók pedig csak jöttek és jöttek. Amikor már nagyobb méretű ruhákat kellett volna vásárolnia, azt gondolta itt az ideje változtatni.

Ekkor találkozott a CM3 Alga kapszulával, mely megváltoztatta az életét. A barnamoszatból készült természetes alapanyagú kapszula segítségével úgy tudta leadni a fölösleges kilókat, hogy közben nem éhezett, és nem kellett lemondania a finomságokról sem. Nem kellett külön energiát fordítani a diétás ételek elkészítésére és külön bevásárolnia. Az Alga kapszulának köszönhetően a sok teendője mellett még az alakjára is oda tud figyelni, ráadásul teljesen természetesen.

cm3_2.jpg () 

A CM3 Alginat segítségével kevesebbet eszel, mégis jóllakottnak érzed magad

A CM3 Alga kapszula kizárólag természetes alapanyagokból álló testsúlycsökkentő kapszula, amely a jóllakottság érzetét keltve segít elérni az ideális testsúlyt. Használatával csökkentheted az elfogyasztott étel mennyiségét, újra megtanulhatod, hogy valódi szükségleteidnek megfelelő minőségű és mennyiségű ételt fogyassz.

A CM3 Alga kapszula biotechnológiai szenzáció, barnamoszatból nyert komplex rost, amely a gyomorban puha, zselészerű anyaggá duzzad, és 6-8 órán keresztül ott is marad. A mozgás hatására a kapszula ide-oda lökődik, s így stimulálja a gyomor felső érzékelőit, amelyek elsődlegesen felelősek a jóllakottságérzet kialakulásáért. Ezek az érzékelők újra és újra elküldik az agy éhségközpontjába az üzenetet: Jóllaktam! Ennek köszönhetően órákon át jóllakottnak érzed magad. Az Alginat-test természetes módon bomlik le, és felszívódás nélkül távozik a szervezetből.

Semmi mást nem kell tenned, mint hogy étkezések előtt félórával beveszed a CM3 Alga kapszulát, és az mindent elvégez helyetted. Szabályozza az elfogyasztott étel mennyiségét, és a kilók szinte maguktól leolvadnak. Egész egyszerűen nem leszel éhes, az ételadagok pedig lecsökkennek. Nem kell lemondanod kedvenc ételeidről sem, és nem kell különleges fogyókúrás ételeket készítened. A CM3 Alga kapszula adagolása személyre szabható, attól függően, hogy mennyi étel fogyasztásához szoktál hozzá.

A CM3 Alga kapszulának nincsenek mellékhatásai, s mivel mechanikus, nem pedig kémiai úton küldi az üzenetet, a készítményhez nem szokhatsz hozzá. Cukorbetegek is fogyaszthatják, nem kell beszámítani a naponta bevitt szénhidrát mennyiségébe. A CM3 Alga kapszula orvostechnikai eszköz, mely vény nélkül kapható, és egészségpénztárban elszámolható.

Órákon át tartó jóllakottságérzés lemondások nélkül! Győződj meg saját magad arról, hogyan segít a CM3 Alginat az ideális testsúly elérésében!

Idealbody Kft.
1139 Budapest, Váci út 91. I. em
Tel: 1 237 0300
web: www.cm3.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X