Főoldal > AKTUÁLIS > Szerezz szakmát és plusz pontokat a felvételihez! (x)

Szerezz szakmát és plusz pontokat a felvételihez! (x)

0

Írta:

A következő felvételinél pedig plusz pontokat érhet egy ilyen tanfolyam elvégzése. Érdemes viszont

erettsegi_tablazat_uj.jpg ()

A következő felvételinél pedig plusz pontokat érhet egy ilyen tanfolyam elvégzése. Érdemes viszont minél gyorsabban jelentkezni, mert jövőre szigorodnak az OKJ-s képzések feltételei.

Az elmúlt évek a diplomaszerzési kényszerről szóltak, pedig sok pozíció betöltéséhez nincs szükség felsőfokú végzettségre. Ne keseredj el tehát, ha nem sikerült a felvételid, inkább kovácsolj előnyt belőle, és iratkozz be egy OKJ-s tanfolyamra!

Az OKJ-s képzések előnye, hogy sokkal gyorsabban és célratörőbben el tudod sajátítani az ismereteket, mint például a felsőoktatásban. Bársony Csaba, a Perfekt Zrt. oktatási igazgatója szerint azonban nemcsak a gyorsaság, hanem a gyakorlatközpontú oktatás miatt is jó választás egy ilyen képzés, ráadásul időben is rugalmasan szervezhető, akár munka mellett is elvégezhető a tanfolyam. A következő felvételinél pedig akár többletpontokat is jelenthet egy ilyen tanfolyam elvégzése.

Jövőre viszont az OKJ-s képzések rendszere átalakul, ezért még most érdemes kiszemelni és elkezdeni egy tanfolyamot – hívja fel a figyelmet az oktatási igazgató. 2013 januárjától egyrészt kevesebb, mint feleannyi OKJ-s szakképesítés marad, másrészt hosszabbak lesznek a képzések, az eddigi 6-8 hónap helyett akár másfél évig is eltarthatnak. Emiatt ráadásul az árak is emelkednek, így akár a mostani ár duplájába is kerülhet majd egy új szakma megszerzése.

Ha eldöntötted, hogy tanulni szeretnél, akkor ne habozz! Ha most kezded el a képzést, a felvételiig még befejezheted! A Perfektnél közel 200 különféle tanfolyam közül választhatsz, a képzésekről bővebben itt tájékozódhatsz: www.perfekt.hu

A Perfekt Facebook oldalán egy kvízjáték segítségével azt is kipróbálhatod, hogy melyik OKJ-s szakmát tudnád a legkönnyebben kitanulni: https://www.facebook.com/PerfektKepzes/app_244179532370930


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X