Főoldal > AKTUÁLIS > Tuti tippek állásváltáshoz!(x)

Tuti tippek állásváltáshoz!(x)

0

Írta:

Megfelelő szakmai tudás nélkül nagyon nehéz egy jó állást elcsípni. Ezért aztán &

allasvalto_tablazat_uj.jpg ()Megfelelő szakmai tudás nélkül nagyon nehéz egy jó állást elcsípni. Ezért aztán érdemes időről időre visszaülni az iskolapadba, és felfrissíteni, megújítani tudásunkat, esetleg egy teljesen új szakmát tanulni, hogy több lábon állhassunk. Erre a legjobb megoldást egy OKJ-s tanfolyam elvégzése jelentheti, mivel gyorsan, akár fél év leforgása alatt már a kezünkben tarthatjuk az új képesítésünkről szóló papírt, és bele is vethetjük magunkat az álláskeresésbe.

Bársony Csaba, a Perfekt Zrt. oktatási igazgatója szerint azonban nemcsak a gyorsaság, hanem a gyakorlatközpontú oktatás miatt is jó választás egy ilyen képzés, továbbá időben is rugalmasan szervezhető, munka és család mellett is elvégezhető a tanfolyam. Ezen kívül életkortól függetlenül bárki bármennyi szakmát szerezhet. Jövőre viszont az OKJ-s képzések rendszere átalakul, ezért még most érdemes kiszemelni és elkezdeni egy tanfolyamot – hívja fel a figyelmet az oktatási igazgató.

2013 januárjától ráadásul egyrészt kevesebb, mint feleannyi OKJ-s szakképesítés marad, másrészt hosszabbak lesznek a képzések, az eddigi 6-8 hónap helyett akár másfél évig is eltarthatnak. Emiatt ráadásul az árak is emelkednek, így akár a mostani ár duplájába is kerülhet majd egy új szakma megszerzése.
Ha eldöntötted, hogy tanulni szeretnél, akkor ne habozz! A Perfektnél közel 200 különféle tanfolyam közül választhatsz, a képzésekről bővebben itt tájékozódhatsz: www.perfekt.hu

A Perfekt Facebook oldalán egy kvízjáték segítségével azt is kipróbálhatod, hogy melyik OKJ-s szakmát tudnád a legkönnyebben kitanulni: https://www.facebook.com/PerfektKepzes/app_244179532370930


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X