Főoldal > AKTUÁLIS > Mit művelt? Rózsaszínre festette a haját az X-Factor énekesnője

Mit művelt? Rózsaszínre festette a haját az X-Factor énekesnője

cukorhajsztár
0

Írta: and

Rajongóinak úgy tűnhet, Amelia Lily csak a 18. születésnapjára várt, hogy elkezdjen igazán rosszalkodni

Rajongóinak úgy tűnhet, Amelia Lily csak a 18. születésnapjára várt, hogy elkezdjen igazán rosszalkodni. A brit X-Factor felfedezettjét ugyanis az utóbbi hetekben többször is látták, amint beleveti magát az éjszakába.

Legutóbb jóképű bátyjával maradt kint Londonban hajnalig, és bizony jó néhány italt is legurított. De a legtöbb embert talán nem is ezzel sokkolta igazán, hanem azzal, hogy megváltoztatta a frizuráját: szőke tincseinek végét rózsaszínre festtette.

Az énekesnő elég extrémen festett rózsaszín frizurájával, amihez hasonlót egyébként az X-factoros adások során is viselt már. A fiatal tehetség legutóbbi hajzatát bőr miniruhával, fekete magas sarkú cipővel és military stílusú kabáttal párosította. És bár szerelése tényleg nem mindennapi, azért remekül kiemelte vékony, de nőies alakját.

„Mivel nagyon alacsony lány vagyok, hamar meglátszik rajtam, ha felszedek pár kilót. Ezért mindig figyelek magamra, és ha kell, akcióba lépek” – árulta a brit X-Factor 2011-es adásainak döntős versenyzője.

amelia2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Amelia igyekszik odafigyelni arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon, több zöldség és gyümölcs kerüljön a tányérjára, illetve arra is, hogy rendszerességet vigyen a napjaiba. „Ez a zenészélet miatt nem könnyű, de nagyon igyekszem” – mondta korábban.

A cukros ételek és a szénhidrátok fogyasztására pedig a tőle elvárhatónál is sokkal jobban ügyel. Ez nála elsősorban nem hiúsági kérdés, hanem az egészsége miatt fontos, ugyanis a különleges hangú énekesnő cukorbetegségben szenved.

„Amikor az X-Factorban szerepeltem, napi négy inzulin injekciót kellett beadnom magamnak. A szeretteim mindig féltettek, nehogy rosszul legyek a színpadon, de végül minden jól alakult. Nem volt könnyű, de végigcsináltam” – árulta el. Majd hozzátette, a verseny alatt a stressztől jó néhány kilótól gyorsan megszabadult.

„Szinte észrevétlenül olvadtak le rólam a kilók. Nem diétáztam, és nem tettem ezért semmit” – mondta, hozzátéve, hogy a mai napig táncpróbákkal tartja magát fitten, mert ez a kedvenc mozgásformája.

„Számomra nemcsak az a fontos, hogy egészséges és fitt legyek, hanem az is, hogy megtaláljam önmagam. Amikor megjelentem a műsorban, 16 évesen, sokan az új Pinket vagy az új Kelly Clarksont várták. Én viszont nem leszek ’az új valaki más’, csakis Amelia Lily szeretnék lenni” – mondta egy brit lap munkatársának a fiatal tehetség.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X