Főoldal > AKTUÁLIS > Trendi megjelenés divatos áron (x)

Trendi megjelenés divatos áron (x)

0

Írta:

Annak érdekében, hogy a nyár a lehető legtökéletesebb formánkban találjon minket, egész é

Annak érdekében, hogy a nyár a lehető legtökéletesebb formánkban találjon minket, egész évben edzünk és áldozatokat hozunk. Aerobic órákra járunk, órákat töltünk a futópadon, biciklin, keményen diétázunk, és komolyan ellenállunk az esti nasi kísértésének.

nagy.jpg ()
A befektetett idő és energia jutalma, hogy a kivillanó bokánál többet is meg merünk mutatni: a legtrendibb ruhákban pompázhatunk a jó időben, és magabiztosan élvezhetjük a vízparti nyaralást. A nyár az az időszak, amikor egész éves kemény munkánk jutalmaként begyűjthetjük a bókokat. Elégedettségünket pedig csak fokozza, ha nem csak csinosak vagyunk, de divatosak is.

Ahhoz, hogy trendik legyünk, nem kell a kikapcsolódásra, sportolásra szánt pénzünket felemészteni. Ha okosan vásárolunk, a szép ruhák mellett marad pénz a nyaralásra is. A stílusos ruhadarabok a belvárosi üzletek árának töredékéért beszerezhetőek a Budapest melletti Premier Outletben.

A Centerben közel 90 üzletben több száz vezető divatmárka közül (Triumph, Calzedonia, adidas, Nike, Levi’s, Puma, Gant, Salamander, Retro és még sorolhatnánk) válogathatunk állandó 30-70%-os kedvezménnyel. De ha még ez sem lenne elég, a nyár folyamán az Árzuhanás akció keretében akár több mint 70%-os kedvezménnyel elérhetők a divatos ruhadarabok.

Ideje felújítani a ruhatárunkat! Ne csak a nyár legyen feledhetetlen, hanem mi is!

További információk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X