Főoldal > AKTUÁLIS > Érezd jól magad! – Hajdúszoboszló a felüdülőhely(X)

Érezd jól magad! – Hajdúszoboszló a felüdülőhely(X)

0

Írta:

  A helyi gasztronómiai kínálat a programok kiegészítéseként tovább gazdagítja az

6.jpg () 

A helyi gasztronómiai kínálat a programok kiegészítéseként tovább gazdagítja az élményekben való „fürdőzést”. A felüdülőhely minden korosztály számára garantálja a szórakozást.

1.jpg ()

A hajdúszoboszlói vizes szórakozás feltételeit a strandfürdő, az Aquapark és a fedett élményfürdő az Aqua-Palace teremti meg. Közép-Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mindegyik generáció számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, ezáltal biztosítva a felüdülés élményét. A különböző tematikájú és élményelemekkel ellátott medencék, csúszdák, a mediterrán tengerpart, a csónakázó tó, a szörf szimuláció valamint a különféle sportolási lehetőségek mind-mind hozzájárulnak a hajdúszoboszlói szolgáltatások komplex egyediségéhez. Pezsegj velünk Európa legnagyobb fürdőjében!

2.jpg ()

A nyári fesztiváli élet az esti órákban is gondoskodik programokról a Hajdúszoboszlóra látogatók számára. Az évről-évre megrendezett fesztiválok, mint a Szoboszlói Dixieland Napok, vagy a Kösely Lovasverseny színes eseményei szórakoztatják a szoboszlói közönséget. A nyári strandidőszakot hagyományos Ünnepi Fürdőbál zárja, mely a fürdőváros jellegzetes rendezvénye.

3.jpg ()

A hajdúszoboszlói üdülés alapeleme a víz, de számos egyéb program teszi még emlékezetesebbé. Az aktív kalandozások Hajdúszoboszlón és környékén még színesebbé varázsolhatják a felüdülőhelyen töltött időt. A száguldás szerelemesei a gokart és quad pályán tesztelhetik vezetési képességeiket, míg a vállalkozó kedvűek akár a magasságokat is meghódíthatják a Mókuskaland élményparkban vagy a hajdúszoboszlói repülőtéren. Kirándulási lehetőségként a környék látnivalói közül a hortobágyi puszta, a debreceni kulturális élet vagy a nyíregyházi állatpark meglátogatását ajánljuk.

4.jpg ()

A részletes programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

5.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X