Főoldal > AKTUÁLIS > Budapesten kerül megrendezésre, Közép–Európa legnagyobb egészség és mozgásfesztiválja!(x)

Budapesten kerül megrendezésre, Közép–Európa legnagyobb egészség és mozgásfesztiválja!(x)

0

Írta:

2014 május 11-én, ismét megrendezésre kerül az eisberg – FitBalance Aréna, egészség &

2014 május 11-én, ismét megrendezésre kerül az eisberg – FitBalance Aréna, egészség és mozgásfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában! A rendezvény célja, az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítése!

nagy.jpg ()
Európában is egyedülállóan, 26 színpadi aktivitás és program kerül megrendezésre, a legnépszerűbb fitness irányzatoktól az innovatív mozgásformákig. Több száz hazai és nemzetközi oktató és prezenter áll színpadra, hogy megmozgassa a több mint 5000 látogatót! Az életmód expón, hazánkban kiemelkedően, 100-nál is több kiállító jelenik meg, interaktív programokkal egészségügyi szűrővizsgálatokkal és  különleges aktivitásokkal.

A tömegsport mellett, a versenysport is helyet kap az eseményen, ugyanis itt kerül megrendezésre a BioTech USA – FitBalance IFBB Central Europe Cup, testépítő és fitness verseny, a Pole Fitness Magyar Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Magyar Bajnokság is! A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal,  sportos gyermekmegőrzővel is készülünk, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő!

nagy3.jpg ()
kicsi.jpg ()A FitBalance Aréna esemény, fővédnöke, Dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár! Folytatódik a „sztárok az egészségért” program is, ahol ismert sportolók, közéleti személyiségek vesznek részt a FitBalance  különböző óráin, egészségügyi szűrésein, ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot! A kezdeményezés, egy nemes célt is szolgál, ugyanis az esemény bevételének egy részét a szervezők egy vidéki általános iskola számára ajánlják fel, sporteszközök vásárlásra.

Részletes órarend és jegyinformáció:  www.fitbalance.hu, www.fitbalance.lap.hu 

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X