Főoldal > AKTUÁLIS > Átlátszóban mutatta meg pocakját Milla Jovovich

Átlátszóban mutatta meg pocakját Milla Jovovich

aktuálisbabapocaksztárterhesség
0

Írta: and

Milla Jovovich augusztusban azzal lepte meg a világot, hogy Facebook oldalán bejelentette: a következő Kaptár mozi helyett

Milla Jovovich augusztusban azzal lepte meg a világot, hogy Facebook oldalán bejelentette: a következő Kaptár mozi helyett babázni fog, ugyanis férjével (a Kaptár-filmek rendezőjével), Paul W S Andersonnal második gyereküket várják.
 
Szeptember végén pedig azzal okozott meglepetést, hogy megmutatta babapocakját, méghozzá nem is akármiben: egy átlátszó, fekete maxiruhában, amit egyszerűen nem lehetett nem megbámulni – még női szemmel is elég mutatós volt.
 
A 38 éves sztár mindig is büszke volt az alakjára, és most, második kisbabáját várva sincs ez másként: Milla elégedett önmagával, és a pozitívumaira koncentrál, nem pedig arra, amivel nincs kibékülve.
 
millaterhes2.jpg ()Persze a vonalait nemcsak a jó géneknek köszönheti, hanem annak is, hogy kislánya, Ever Gabo születése után elkezdett jobban odafigyelni az egészséges életmódra – átgondoltabb diétát és sok mozgást iktatott be a napirendjébe.
 
Amíg kisbabát várt, semmit sem tagadott meg magától, és a mennyiségekre sem figyelt, aminek meg is lett az eredménye. „Ha otthon reggeliztem, általában négy tojást, szalonnát, vajat és pirítóst. Ha pedig a városban vacsoráztam, többnyire mexikói omlettet, egy halom palacsintát és epershake-et rendeltem. A süteményekre és a fánkokra sem tudtam nemet mondani, de akkor nem is kellett” – mondta egy korábbi interjúban.
 
Terhessége alatt is fontosnak tartotta a rendszeres mozgást, például a jógát, amit nagy pocakkal sem hagyott abba. De még így is rárakódtak a kilók, és a szülés után nem volt egyszerű feladat újrakezdenie az intenzívebb edzéseket. „32 kilót híztam, vagyis 87 kilósan álltam neki a sportnak és az 5 faktoros diétának Harley Pasternak segítségével” – árulta el.
 
millaterhes3.jpg ()Milla mára sokat tanult a megfelelő táplálkozásról, illetve a testünk számára hasznos tápanyagok fontosságáról. „Ha nem táplálkozunk megfelelően, a testünk sem fog jól működni. Ezért egy ideje egészségesebb alternatívákat keresek. Imádom a pizzát és a hamburgert, de ma már tudom, hogy nem ehetem ezeket állandóan. Ezért inkább sushit vagy csirkét rendelek” – magyarázta.
 
Boldog és harmonikus kisugárzását pedig egyrészt családjának, főleg kislányának köszönheti, másrészt pedig annak, hogy rendszeresen lehetősége adódik elvonulni a világtól – olyankor legszívesebben babaházak alakítgatásával foglalkozik. „Kilenc babaházam van. Megnyugtató dolog ezeket nézegetni, vagy mondjuk a tapétázásukkal foglalkozni. Úgy érzem, szeretek ilyen békés kis világokat teremteni” – magyarázta korábban egy külföldi magazin újságírójának.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X