Főoldal > AKTUÁLIS > Julia Roberts 47 évesen is bátran megmutatja dekoltázsát

Julia Roberts 47 évesen is bátran megmutatja dekoltázsát

alakdekoltázsfilmszépségsztár
0

Írta: and

Nem fog az idő Julia Robertsen. A Micsoda nő! című mozi sztárja még napjainkban is elképesztően csinos és fiatalos

Nem fog az idő Julia Robertsen. A Micsoda nő! című mozi sztárja még napjainkban is elképesztően csinos és fiatalos, pedig már jóval közelebb jár az ötödik ikszhez, mint a negyedikhez.
 
A háromgyerekes sztáranyukát legutóbb a SAG Awards díjátadó gálán fotózták le, ahol az Igaz szívvel című filmben nyújtott alakításáért jelölték ugyan díjra, de ezt nem kapta meg – helyette viszont garantáltan elnyerte mindenki figyelmét elegáns, fekete Givenchy jumpsuitjában, amit tűsarkúval és gyémánt-, valamint platina ékszerekkel viselt.
 
juliaroberts2.jpg ()Csinos alakján remekül állt ez az összeállítás, bár gyorsan hozzátennénk, hogy szinte bármit viselhet, ugyanis tényleg nagyszerű formában van. Julia fontosnak tartja alakja megőrzését, amit helyes étkezéssel és rendszeres sporttal ér el. Nem érzi magát fanatikusnak, de a mértékletességet és az odafigyelést lényegesnek gondolja, és ezekre oda is figyel.
 
„Korábban többféle fogyókúrát és étrendet kipróbáltam, és sokáig a GI-diéta szerint táplálkoztam” – árulta el egy interjúban. Ez annyit jelent, hogy alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott, így a szervezetben nem következett be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés. Ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.
 
Később annyit változtatott a diétáján, hogy már semmit sem tagad meg magától, amit megkíván, de a mértéktartásra ügyel. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek” – nyilatkozta korábban.
 
juliaroberts3.jpg ()Majd hozzátette, hogy a bevitt pluszkalóriákat futással, pilatesszel és vízi edzésekkel dolgozza le legszívesebben – Kathy Kaehler sztáredző össze is állított számára egy komplett vízisportos edzéstervet, ami nemcsak hatékony, hanem szórakoztató és stresszoldó hatású is.
 
Julia belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást. Mindig egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.
 
A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek! 
 
Juliának a rajongói szerint nincs oka féltékenykedésre, hisz csodásan néz ki, de ő nemrég elárulta, hogy mit irigyel legjobban nőtársaiban. „Azt a ragyogást szeretném én is látni magamon, amit a nálam idősebb ismerősöknél tapasztalok. Ez szerintem abból jön, hogy elfogadják a korukat, és pontosan tisztában vannak az értékeikkel” – magyarázta. Szerintünk viszont ő is ragyog, és úgy csodálatos, ahogy van.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X