Főoldal > AKTUÁLIS > Ijesztően ronda lett a szexi szupermodell

Ijesztően ronda lett a szexi szupermodell

csúnyadivatdivatbemutatómodellsminkszépségsztár
0

Írta: and

Talán te is emlékszel azokra a fotókra, amik még 2013 októberében, a New York-i divathéten ké

Talán te is emlékszel azokra a fotókra, amik még 2013 októberében, a New York-i divathéten készültek Cara Delevingne-ről: a modell már akkor is feltűnést keltett, hiszen rövid, szőke parókában, konkrétan elcsúfítva lépett kifutóra.

Ez a közelmúltban a párizsi divathét során ismétlődött meg, amikor Cara egy sörözőt idéző díszletek közt vonult fel a Chanel őszi-téli divatbemutatóján, Karl Lagerfeld legújabb kollekciójában. A modell szemeit erősen sminkelték, amitől pillantása még áthatóbb lett, de egyben arca szigorúbbá és morózusabbá is vált. Talán Karl Lagerfeld úgy gondolta, ez érdekes összhangot teremt majd átlátszó, fekete ruháinak finomságával és lágyságával?

Nem tudjuk, de az tény, hogy Cara még így, kicsit elcsúfítva is helyes lány a rajongói szerint, és továbbra is a legsikeresebb modellek közé tartozik a világon. De nem dőlhet hátra elégedetten, hiszen – mint minden sztárnak, neki is – új célok és lehetőségek lebegnek a szemei előtt. Ezekhez pedig nélkülözhetetlen, hogy remek formában tartsa magát.

carad2.jpg ()A diétát nem veszi túl szigorúan, hiszen csak 21 éves, és rengeteget rohangál, ezért a kilók nem igazán tapadnak rá. Az viszont sokakat meglepett, hogy a Victoria’s Secret divatbemutatója előtt gyorséttermi kosztot ebédelt és pizzát vacsorázott – ez a rajongók szemében nehezen egyeztethető össze egy modell imidzsével.

Cara viszont laza lány, aki semmiből sem csinál nagy ügyet. Igyekszik egészségesen táplálkozni, de nem görcsöl rá, ha épp nem úgy alakulnak a dolgok. „Ha több lehetőségem van, a kevesebb kalóriatartalmú ételt választom, például csokis keksz helyett gyümölcsszeleteket, sült krumpli helyett pedig salátát eszem” – árulta el egy interjúban.

És bár elfoglaltságai mellett a sportra nincs mindennap ideje, azért arra ügyel, hogy a mozgást az élete részévé tegye. Erre azt mondja, elsősorban azért van szüksége, hogy mindig ilyen fitt és energikus maradhasson, illetve, hogy hatékonyan felvegye a küzdelmet az életmódjával járó stresszel.

Cara egyik kedvenc mozgásformája a kick-box, ami egész testét átmozgatja, és abban is segít neki, hogy leadja rengeteg energiáját. Úgy érzi, ezt a dobolás és az éneklés is segít neki elérni – a zenét annyira szereti, hogy saját lemezcég alapításán is elgondolkodott már. Emellett színészi ambíciói is vannak, és írni is szeret. Vajon mi lesz Cara Delevingne, ha nagy lesz?

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X