Főoldal > AKTUÁLIS > Hatalmasat villantott a szépséges Nikki Reed

Hatalmasat villantott a szépséges Nikki Reed

eljegyzéseljegyzési gyűrűgyűrűIan SommerholderkapcsolatNikki Reedpárkapcsolatszerelemszínésznősztár
0

Írta: and

Azt már olvastuk korábban, hogy Nikki Reed és Ian Somerhalder eljegyezték egymást, és láttuk Ian

Azt már olvastuk korábban, hogy Nikki Reed és Ian Somerhalder eljegyezték egymást, és láttuk Ian instagramos fotói közt egy-két olyan felvételt, amiken felvillant a gyönyörű menyasszony szemrevaló gyűrűje is. De arra csak nemrég volt lehetősége a szemlélődőknek, hogy élőben is láthassák a mesés ékszert.

Nikki és Ian Los Angelesben, az LAX reptéren nem tudták (vagy talán nem is akarták) elkerülni a fotósokat, akik nemcsak az arcukra, hanem a menyasszony kezeire is irányították a fókuszt. Így most már nemcsak a reptéren várakozók, hanem az egész világ láthatta a gyűrűt.

nikki2.jpg ()

A sztárpár néhány hónapnyi randizás után januárban jegyezte el egymást, és Nikki nem sokkal ezután, egy interjúban lelkendezett a sajtónak arról, mennyire boldog. „Igen, az életem csodálatos, nagyon boldog és szerencsés lány vagyok” – mondta.

Arról, hogy az esküvő mikor lesz esedékes, egyelőre még semmit sem tudunk, de az biztos, hogy az Alkonyat mozik sztárjának nem kell a ruhaválasztás miatt aggódnia, szuper alakján ugyanis szinte az összes menyasszonyi ruha tökéletesen mutatna.

Nikki elmondása szerint évek óta rendszeresen sportol, amit még korábbi szerelme, Paris Latsis mellett szeretett meg. Felfedezte a szabadban történő mozgás örömeit: kedvesével gyakran jártak túrázni, vízisíelni, és a színésznő a windszörföt is kipróbálta, illetve a hajómágnásnak köszönhetően a cigit is letette. Azóta a szerelem ugyan véget ért, de Nikki a szép emlékek mellett új életmódját is megőrizte.

Elmondása szerint ez nemcsak azért jó számára, mert energikusabbnak és boldogabbnak érzi magát a bőrében, hanem azért is, mert így jobban bírta az Alkonyat-mozikat megelőző kemény, részben harcművészeti felkészülést.

nikki3.jpg ()

„Nagyon megerőltető volt. Emlékszem, leszálltam a repülőről, és megnéztem a beosztásom, melyben ez állt: ’remélem, minden szereplő hozott magával edzőcipőt, mert holnap kezditek az edzést’. Ezt korábban senki sem mondta nekünk, nem voltunk erre felkészülve” – árulta el Nikki a Napfogyatkozás (Eclipse) forgatása után.

Minden egyes napon, amikor nem forgattunk, két vagy három órás edzésen vettünk részt, majd személyi edzés következett mindenkinek. Úgy éreztük magunkat, mint az atléták: ettünk, edzettünk, aludtunk, majd kezdtük az egészet elölről” – tette hozzá a 166 cm magas színésznő.

Ennek ellenére nem sokallt be a mozgástól, sőt, beiratkozott egy konditerembe, és új szenvedélyt is talált magának: újabban bokszolni jár, ami az erősítés mellett az állóképességet is remekül javítja. Emellett fekvőtámaszozik és guggolásokat csinál az edzőteremben, a futópaddal viszont nem szimpatizál, mert túlságosan monotonnak tartja.

Nikki kedvenc étele a sushi, és több hírességhez hasonlóan ő is azt vallja, hogy kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásra kell törekednünk. Ezért, ha a színésznőéhez hasonló testre vágysz, egyél három óránként, tarts mértéket, viszont óvakodj a nassolnivalóktól és az este 6 utáni, kiadós vacsoráktól!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X