Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki az egykori szuperszexi Bond-lány smink nélkül

Így néz ki az egykori szuperszexi Bond-lány smink nélkül

Bond-lányJames Bondmake-upOlga Kurylenkosminkszépségszínésznősztár
0

Írta: and

Olga Kurylenko a Quantum csendjében játszott Bond-lányt Daniel Craig mellett, de később az őt megelőző James Bond, Pierce

Olga Kurylenko a Quantum csendjében játszott Bond-lányt Daniel Craig mellett, de később az őt megelőző James Bond, Pierce Brosnan partnere volt a 2014-es November Man című moziban.

De a 35 éves ukrán származású szépséget nem mindig azok a szerepek találják meg, ahol veszélyesen gyönyörűnek és vonzónak kell lennie, viszont azt is bebizonyítja ilyenkor, hogy képes átlagos lánnyá változni. Legutóbb Yorkban kapták őt lencsevégre, ahol a La Corrispondenza című új filmjét forgatja Jeremy Ironsszal, és bizony nem vagyonokat érő, csillogó ruhakölteményeket, hanem egyszerű, szürke és fekete holmikat viselt.

Olga alakját eltakarta a kötött pulcsi és a bő kabát, de más fotókon jól látszik, hogy vonalaira most sem lehet panasz. Pedig korábban azt nyilatkozta, hogy nem jár edzőterembe. Viszont egy dolgot nem hagyna ki soha: a táncórákat, hiszen ezeknek köszönhetően nemcsak formában tartja magát, hanem jó kedvre is derül.

Korábban elsősorban a Magic City című sorozatban alakított karaktere miatt kezdett táncórákra járni, de a pörgős ritmusú órák és a változatos gyakorlatok egyszerűen magukkal ragadják. „Nem is értem, mit csináltam az elmúlt években, miért is nem táncoltam már sokkal korábban?!” – mondta egy interjú során.

olga2.jpg ()Az ukrán születésű Olga számára egyébként nem teljesen ismeretlen ez a mozgásforma, mivel gyermekkorában sokáig balett-táncosnak készült. Álmainak azonban 11 évesen búcsút kellett mondania, amikor elütötte egy autó, és eltört a lába. „Ez akkor óriási traumát jelentett számomra, és azt gondoltam, vége az életemnek. Nem hittem, hogy valaha felül fogok emelkedni a történteken, de most itt vagyok” – nyilatkozta korábban.

A gyönyörű színésznő a kiegyensúlyozott étkezésre is figyel, és bár sokan úgy tartják, a Bond-lányok pezsgőn és kaviáron élnek, Olga inkább a tápláló ételekre helyezi a hangsúlyt, melyeket igyekszik minden főétkezésnél a tányérjára tenni.

Vékonyságának okai tehát nem abban keresendők, hogy esetleg nem eszik rendesen, hanem valószínűleg sokkal inkább a balett-táncos múlt, illetve a gyermekkori nélkülözés felelősek a színésznő törékeny alkatáért.

„Sokszor nem volt pénzünk ételre, ezért a legolcsóbb dolgokat ettük: többnyire gabonapelyhet. Húst vagy halat sokszor hetekig nem fogyasztottunk. Ma már úgy gondolom, nagyon szerencsés vagyok, hogy mindig van egészséges étel az asztalomon, és ezt meg is tudom becsülni” – vélekedett.

„Megtanultam, hogy a pénzt be kell osztani. Aki egyszer nélkülözött, az szerintem mindig gondol arra, hogy mi lesz, ha megint kiürül a zsebe. Ezért nem szórom el, amim van, nem veszek mindig új ruhákat, új cipőt vagy táskát” – tette hozzá a híresség.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X