Főoldal > AKTUÁLIS > Miért takargatja magát Catherine Zeta-Jones?

Miért takargatja magát Catherine Zeta-Jones?

Catherine Zeta-JonesMichael Douglasszépségsztár
0

Írta: and

A legtöbben büszkén megmutatnák a vonalaikat, ha olyan alakjuk lenne, mint Catherine Zeta-Jonesnak, ám a szín&

A legtöbben büszkén megmutatnák a vonalaikat, ha olyan alakjuk lenne, mint Catherine Zeta-Jonesnak, ám a színésznő másként döntött: a napokban olyan szettben fotózták őt le New York JFK repterén, ami tetőtől talpig takarta őt.

A kétgyerekes sztáranyuka egy bő, derekán övvel díszített, fehér Chanel felsőt viselt, amihez fekete leggingst, ugyanilyen színű kabátkát és magassarkút viselt. Ezen kívül fehér kalappal és méretes, sötét napszemüveggel tett arról, hogy feje és arca is el legyen takarva valamelyest.

Egyesek szerint talán csak azért döntött így, mert aznap reggel épp nem érezte a legjobb formában magát, mások viszont úgy vélik, a világsztár inkább a kényelem miatt szavazott erre a szettre, hiszen nem akart egy szűk szettben feszengeni a repülőn Los Angelesig.

Rajongói szerint a 45 éves sztár ebben az egyszerű és nagyszerű szerelésben is csinos, elegáns és gyönyörű volt, akire férje, a 70 éves Michael Douglas és gyerekeik, Dylan (14) és Carys (12) is nagyon büszkék lehetnek.

Barátaik szerint minden bizonnyal rendbe jöttek a sztárpár dolgai, miután még 2013-ban egy időre különköltöztek egymástól, de már a 2014-es év elején közös síelésre vitték gyerekeiket. Ismerőseik szerint sokkal erősebb köztük az egymás iránti szeretet és tisztelet, mint azok a gondok, amik annak idején közéjük álltak. Az pedig, hogy két közös gyerekükért is felelősséggel tartoznak, szintén összeköti az immár 15 éve házas színészpárt.

czj2.jpg ()

Catherine-nek lelkileg nagyon jót tesz a stabilitás, hiszen korábban nemcsak házassági gondokkal küzdött, hanem bipoláris zavarokkal is. A súlyproblémák sem voltak számára ismeretlenek – ezek részben az előző gondokból is adódhattak –, de ez ma már a múlté: átgondolt étrenddel és rendszeres testmozgással őrzi vonalait. Étrendjét és edzésprogramját gyerekei születése után szakember segítségével dolgozták ki, amit a mai napig tartani tud.

Az Atkins diéta szerint étkezik, vagyis szénhidrátból csak nagyon keveset fogyaszt, azt is mindig 17 óra előtt. „Kipróbáltam ezt a módszert, és nekem bejött. Abban hiszek, hogy ha beválik valami, azt úgy kell folytatni – nem érdemes mással kísérletezgetni” – mondta egy korábbi interjúban.

Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A sportnak viszont mindig is fontos szerepe volt az életében. Gyerekkora óta táncol, de a jóga-, aerobic- és Pilates órák is a kedvencei közé tartoznak. Ezen kívül imád úszni is. Számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, amivel egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X