Főoldal > AKTUÁLIS > Drew Barrymore iszonyú furán néz ki

Drew Barrymore iszonyú furán néz ki

Drew Berrymorehajruhaszínésznősztár
0

Írta: and

Drew Barrymore szeret bohókásan felöltözni, és a rajongói is így ismerik, így szeretik. De legut&

Drew Barrymore szeret bohókásan felöltözni, és a rajongói is így ismerik, így szeretik. De legutóbb, amikor egy londoni tévés szereplésen járt, a többségnek nem jött be szettje, sem pedig a frizurája.

Ami nyári ruháját és az ahhoz választott kabátot illeti, az egyik brit magazin olvasói szerint utóbbi egyszerűen borzalmas volt, a ruhára pedig azt írták, túl nagy. Mások szerint egy 40 éves színésznő még bátran mutathatna többet is magából, nem kellene mamis cuccokkal eltakarnia a testét.

Ami pedig a frizuráját illeti, volt, aki arra biztatta, stylistja után a fodrászát is dobja ki. „Vagy adjátok meg nekem a címét. Majd én odamegyek, megfésülöm, és beszárítom a haját” – írta egy másik kommentelő.

Mi egyébként imádjuk a színésznőt, és semmi bajunk azzal, ha kicsit bohókásabban öltözik, de tény, hogy ennél az összhatásnál valami kellemesebbet is el tudtunk volna képzelni… annál is inkább, mert Drew alakján a csinosabb ruhák közül is jó pár állna ennél sokkal jobban!

A világsztár második gyermeke születése után is szépen visszanyerte a vonalait. Pedig Ellen DeGeneres műsorában arról beszélt, még várandósan, hogy minden ételt kíván úgy általában véve. „Mindent megeszek, ami nem túl egészséges. Most többet híztam, mint az első terhességem alatt. A dokim szerint egy kicsit vissza kellene fognom magam” – ismerte be.

drew2.jpg ()

A színésznő hozzátette, hogy el is csodálkozott az orvosa tanácsán, hiszen jól érzi magát, és azt hitte, most is mindent remekül csinál. „Beleférek a kismamanacikba, mármint kicsit szorítanak itt-ott a farmerek, de fel tudom húzni őket” – mondta a remek humorú sztár.

„De tudjátok, mit? Kilenc hónapig tart a kilók felszedése, és majd a leadásuk is ennyi ideig fog tartani – most egyszerűen élvezni akarom a tésztákat” – magyarázta Drew.

A színésznő tehát nem tagadott meg magától semmit, amit megkívánt, a pluszkilókkal pedig csak a szülés után foglalkozott. Első gyermeke, Olive születése után sem sürgette a fogyást – akkor csaknem 20 kilót szedett fel, amitől Kimberly Snyder dietetikus segítségével szabadult meg.

„Megváltoztatta a táplálkozási szokásaimat. Élvezem az étkezéseket, de sokkal egészségesebb falatok kerülnek a tányéromra. Sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonaféléket eszem. A zöld smoothie-ját pedig minden reggel megiszom, és nagyon szeretem” – árulta el 2013-ban.

„Ez nemcsak finom, hanem könnyű is elkészíteni. Már szinte zöld smoothie-fanatikus vagyok, ami tényleg ízletes, feltölt energiával, és hozzájárul ahhoz, hogy az emésztésem is rendben legyen. Kimtől megtanultam, hogyan lehetek önmagam, csak még jobb verzióban. Most nagyon boldog vagyok” – lelkendezett a világsztár.

A színésznő egyébként terhességei alatt sem hagyott fel a mozgással: jógázott, gyalogolt, de mindig csak annyit, ami neki és a babának is jól esett. Első terhessége alatt nagy pocakkal is látogatta kedvenc jógastúdióját, amit valószínűleg a második várandóssága alatt sem egyszer ejtett útba. A szülés után pedig újra kedvére váltogatta kedvenc mozgásformáit, vagyis táncolt, jógázott, pilatesezett vagy úszott.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X