Főoldal > AKTUÁLIS > Kompromisszum, amikor a csajokkal bulizni mentek?

Kompromisszum, amikor a csajokkal bulizni mentek?

0

Írta:

Nem létezik! Hiszen azt a szettet akarod felvenni, amiben magabiztosnak érzed magad, és jó lenne, ha semmi kellemetlenség nem rontaná el a hangulatodat, amihez viszont elengedhetetlen, hogy minden téren biztonságban érezd magad. Nemrégiben mintegy száz fő 18-29 éves fiatal nő tesztelhette a Libresse Multistyle-t, ők számoltak be tapasztalataikról.

2016 augusztus elején kértünk fel fiatal lányokat arra, hogy teszteljék le a Libresse Multistyle-t és töltsék ki a tapasztalataikkal kapcsolatosan kérdőívünket. A tesztre rengetegen jelentkeztek, közülük 100 szerencsés tesztelőnek küldtünk el 1-1 csomagot, az ő válaszaikat online kérdőíven vártuk néhány héttel később.

A válaszadók között fele-fele arányban voltak a 18-24 és a 25-29 éves korosztályból, közülük négyből hárman napi szinten használnak tisztasági betétet, amit főleg drogériában illetve hipermarketekben szereznek be. Mindent egybevetve a használatot követően 89%-ban nyilatkoztak arról, hogy elégedettek voltak a Libresse Multistyle betéttel, elsősorban annak praktikusságát és fiatalságát kiemelve. Szintén sokszor használt jelzők voltak a „diszkrét”, „kényelmes” és „jó nedvszívó” szavak – vélhetően ennek is köszönhető, hogy 99% ajánlaná is ezt a betétet másoknak.

És akkor olvassunk néhány véleményt a tesztelőktől:

„Régóta kerestem egy olyan betétet, amit higiénikusan tudok magammal vinni, mivel a munkám miatt sokat vagyok úton, és gyakran csak úgy bedobálom a cuccaimat a táskámba, bőröndömbe. A Libresse Multistyle-ban nagyon megtetszett, hogy egyesével vannak csomagolva a betétek, ami praktikus a jövős-menős életemhez. Ráadásul diszkrétek és könnyen kezelhetőek a csomagocskák.

Sokat hordok tangát is, ami általában nem a tisztasági betétek barátja, de a Libresse nem gyűrödött meg és a helyén maradt még sportolás után is! Korábban mindegyik betétem elcsúszott. Puha és kellemes érzés, máskor is ezt fogom használni.”

Bernadett, légiutas-kísérő (27)

Nyugodt vagyok, hogy nem érhet baleset!

„Korábban többször voltak rossz tapasztalataim a tisztasági betétekkel. Könnyen elmozdultak a fehérneműmben, és a nedvszívó képességükkel sem voltam mindig elégedett. Amikor tesztelhettem a Libresse Multistyle-t, teljesen ledöbbentem, hogy ennek a betétnek a nedvszívó képessége mennyire tökéletes! Kiállta a próbát még az enyhe menstruációs ciklusnál is. Nagyon friss érzést biztosított, és teljesen nyugodt voltam egész nap, hogy sehol nem szivárog a betét. A pamut fehérneműkön egyáltalán nem csúszott el, szuperül tapadt az anyagra!”

Ági, workout manager (26)

Észrevétlen marad még a szűk ruhákban is!

„Nagyon zavar egy tisztasági betétben, ha egész nap érzem, hogy a fehérneműmben van. Azt várnám el tőle, hogy észrevétlen maradjon, még a szűk fazonú szoknyáimat viselve is, de közben maximálisan megbízhassak a nedvszívó képességében. A Libresse Multistyle-tól éppen ezt kaptam meg! Az fogott meg leginkább, hogy pillekönnyű, és nem csúszik el, emiatt el is felejtkezhetek róla, és teljesen a munkámra tudok koncentrálni. Ugyanakkor jó légáteresztő, tiszta és friss érzést nyújt, így az egyébként nagyon érzékeny bőröm miatt sem kell többé aggódnom!”

Dorka, fogtechnikus-asszisztens (25)

A Libresse Multistyle remekül illeszkedik bármilyen fazonú alsóneműhöz a rugalmas széleknek köszönhetően. Nedvszívó magja gondoskodik a folyamatos védelemről. Minden betétet külön csomagoltak, így a táskádba is könnyen pakolhatod. A ProSkin formula révén fedőrétege lágy tejsavat tartalmaz, ezzel is segítve az intim területek pH egyensúlyának megőrzését. A betét ötször légáteresztőbb az eddigieknél, ezzel nem csak a fehérneműt, de a bőröd egészségét is védi!

Szeretnél te is terméket tesztelni? Ha még nem tetted, jelentkezz terméktesztelőnek a Valaszolok.hu regisztrációs oldalán!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X