Főoldal > AKTUÁLIS > Meztelen a világ legjobb síelőnője!

Meztelen a világ legjobb síelőnője!

fotóLindsey Vonnmeztelensíelősportoló
0

Írta:

Lindsey Vonn ezért pucérkodott.

A lesiklás és Super-G specialista Lindsey Vonn sokak szerint nemcsak a világ legjobb síelőnője, hanem a legszexibb is. Erre az imidzsre erősített rá legutóbb, amikor most megjelenő könyve kedvéért ledobta a textilt.

A csupán promóciós céllal készült meztelen képet Instagramon osztotta meg a világgal, megjegyzésként pedig annyit fűzött hozzá, hogy a könyv végre megérkezett, miután – őt idézve – „másfél évig keményen dolgoztam rajta, és én magam is sokat fejlődtem”.

„31 évembe telt, mire végre elfogadtam magam, magabiztosan tudom vállalni a testem és önmagam, és már alig várom, hogy ezt veletek is megoszthassam” – tette hozzá Lindsey, aki New York City-ben nyitotta meg könyv-promóciós körútját. Fotója 68 ezer kedvelést és több mint 1400 hozzászólást kapott eddig.

Az amerikaiak olimpiai és világbajnok síelőnője egyébként szeret kamera előtt állni, és akkor sem jön zavarba, ha ezt ruha nélkül „kell” megtennie: a 2016-os Sport Illustrated Swimsuit mellékletében is teljesen pucér volt, csak testfestéssel „varázsoltak rá” egy fürdőruhát (a rajongók biztosan jobban örültek volna, ha enélkül láthatják kedvencüket).

Lindsey egyébként annyit készül versenyekre és annyit sportol egész évben, hogy külön edzésekre valószínűleg nincs szüksége annak érdekében, hogy megőrizze az alakját. Azt is elmondta egy tavalyi interjúban, hogy egészséges a kapcsolata az ételekkel.

„Szerintem mindenki számára fontos, hogy egyensúlyt találjon az egészséges táplálkozás és az ételek élvezete között. Ezért úgy gondolom, nem szabad teljes mértékben kihagyni az étrendedből azokat a dolgokat, amiket igazán szeretsz” – vélekedett.

Lindsey szeret otthon főzni, és azt mondja, kedvenc ételeit jól el is tudja készíteni, de azért arra sem mond nemet, ha megkóstolhat valami újdonságot. Elárulta, hogy szerinte a császármorzsa a legjobb étel, amit valaha kóstolt, a legrosszabb pedig a rénszarvashús volt.

„A napjaimat szeretem egy kiadós rántottával indítani. Az év kilenc hónapjában nagyon keményen kell edzenem, olyankor a pontos adagolásra még jobban figyelnem kell: minden étkezésnél meghatározott zsír-, protein- és szénhidrátmennyiséget kell bevinnem a szervezetembe” – mondta.

„Reggelinél általában fele-fele arányban vannak a szénhidrátok és a fehérjék, ebédre 60-40 az arány a fehérjék javára, vacsorára pedig nem eszem szénhidrátot. Sok egészséges zsiradékot is fogyasztok, például olívaolajat, avokádót… de a bacont sem hagyom ki az étrendemből” – árulta el Lindsey Vonn, hozzátéve, hogy kedvencei, a jégkrém és a frozen yogurt nagyon hiányoznak neki a felkészülési időszakban.

Fotó: Instagram, Sport Illustrated


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X