Főoldal > AKTUÁLIS > Konkoly Ági nagyon vékony

Konkoly Ági nagyon vékony

családkonkoly ágivékony
0

Írta:

Konkoly Ági, 2012-es Miss Universe Hungary mindig is tökéletesen nézett ki, de most nagyon vékony.

Konkoly Ági 2012-es szépségkirálynő már kétgyermekes anyuka, ami egyáltalán nem látszik rajta, hiszen legfrissebb fotóján is jól látszik, hogy rettentő vékony. Az egykori szépségkirálynő azt a kérdést feszegette közösségi oldalán, hogy gyermek mellett hogyan maradjon szerelmespár anya és apa.

“Legtöbbször tudom, hogy mit kéne tenni, nem tenni vagy hogyan kéne csinálni, de őszintén megmondom, nem mindig sikerül a gyakorlatban. Egy gyerekkel is vannak nehézségek egy kapcsolatban, de szerintem a második gyerek utáni időszak igazán próbára tudja tenni a párkapcsolatot”- írta Konkoly Ági. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hogyan maradjon szerelmespár anya és apa a gyerekek után? Ezzel a címmel forgattunk egy kis anyagot ma a Fókusszal. Legtöbbször tudom, hogy mit kéne tenni, nem tenni vagy hogyan kéne csinálni, de őszintén megmondom, nem mindig sikerül a gyakorlatban. Egy gyerekkel is vannak nehézségek egy kapcsolatban, de szerintem a második gyerek utáni időszak igazán próbára tudja tenni a párkapcsolatot. Mikor legyetek kettesben? Hogyan figyeljetek egymásra? Mit tegyél, hogy ne távolodjatok el egymástól? Sokan nem mernek róla beszélni, sokszor azt érzem, hogy csak várakoznak, hogy hátha visszatalálnak egymáshoz, ha egy kicsit nagyobbak lesznek a gyerekek. És egyébként a gyerekeknek mi a legjobb? Persze biztos van olyan párkapcsolat is, ahol meg sem érzik ezt a picit keményebb időszakot. Őszintén kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek erről a témáról!? Ki hogyan tartja életben a tüzet a párkapcsolatában?🤗

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2019, időpont: 11:24 (PDT időzóna szerint)

(címlap: Konkoly Ági/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X