Főoldal > AKTUÁLIS > Mérai Kata smink nélkül: “Vigyázzatok a világra”

Mérai Kata smink nélkül: “Vigyázzatok a világra”

arctisztításmérai katasmink nélkül
0

Írta:

Mérai Kata fontos dologra hívja fel a figyelmet!

Mérai Kata a fontos ügy érdekében megmutatta, hogy tisztítja le a sminket az arcáról esténként. És hogy mi a fontos dolog, amit ezzel szeretne közvetíteni? Megírja:

“Minden esti programom, az arctisztítás. Nem csak használom, hanem kényeztetem is a bőröm és ahogy rá is vigyázok, ugyanúgy vigyázok a környezetemre is ♻️ Az #újrahasznosítás jegyében készült saját kezűleg az arclemosópárnácskám a szekrény mélyén heverő gyerekkori fürdőlepedőmből és Bálint egyik régi ruhapelenkájából. Na meg néhány pelenkaöltésből. Lehet, hogy nem a legszebb, de majd ebbe is belejövök 🌱 Szép álmokat, boldog jövőt mindenkinek ♻️ Vigyázzatok a világra, ne csak magatokra” – írta Mérai Kata. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

💚 JÓ ÉJSZAKÁT 💚 Minden esti programom, az arctisztítás. Nem csak használom, hanem kényeztetem is a bőröm és ahogy rá is vigyázok, ugyanúgy vigyázok a környezetemre is ♻️ Az #újrahasznosítás jegyében készült saját kezűleg az arclemosópárnácskám🥀 a szekrény mélyén heverő gyerekkori fürdőlepedőmből és Bálint egyik régi ruhapelenkájából 🤗 Na meg néhány pelenkaöltésből 🥰 Lehet, hogy nem a legszebb, de majd ebbe is belejövök 🌱 Szép álmokat, boldog jövőt mindenkinek ♻️ Vigyázzatok a világra, ne csak magatokra 🌍 Van kedved kipróbálni❓ Neked vannak használaton kívüli törölközőid ❓ #recycle #recycling #katavagyok #anyavagyok #újrahasznosítás #🥰 #2019 #mik #magyarinstagramkozosseg #barátokközt

M É R A I K A T A (@merai_kata_official) által megosztott bejegyzés, Okt 5., 2019, időpont: 1:02 (PDT időzóna szerint)

Számotokra fontos a környezet védelem?

(Mérai Kata/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X