Főoldal > AKTUÁLIS > Óriásit nőttek Szécsi Debóra és Cooky gyerekei

Óriásit nőttek Szécsi Debóra és Cooky gyerekei

cookycsaládszécsi debora
0

Írta:

Szécsi Debóra friss fotón mutatta meg a piciket.

Szécsi Debóra is Cooky kapcsolatában a legtöbben sokáig kételkedtek, hiszen a pár között óriási a korkülönbség, 27 év. De ők mindenre rácáfoltak, hiszen két csodaszép gyerekük van,és köszönik szépen, nagyon boldogok. A gyerekek pedig csak úgy nőnek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#momoftwo 🖤

𝓢𝔃é𝓬𝓼𝓲 𝓓𝓮𝓫ó𝓻𝓪 (@szecsidebora) által megosztott bejegyzés, Dec 18., 2019, időpont: 3:26 (PST időzóna szerint)

A szerelemben nincs matematika! Mi pedig szeretjük egymást, és kész! – nyilatkozta korábban a pár, akik azóta is kitartanak egymás mellett, és tesznek a negatív kritikákra.

Debóra amúgy szerencsés alkat, a szülés utána máris bomba formában van a fiatal anyuka.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NYEREMÉNYJÁTÉK🖤 Na ki szeretne egy személyre szabott étrendet és mellé egy nagy értékű ajándékcsomagot nyerni?! Nincs más dolgod mint.. 1. Kedveld a képet. 2. Kövesd az oldalam. 3. Jelöld meg kommentben egy ismerősöd, aki még nem követ. 4. Menj @toth.timea_ oldalára, keresd meg a nyereményjátékos posztot és ismételd meg ugyanezeket a lépéseket. Figyelem❗ Többször is kommentelhetsz, de mindig mást jelölj meg! Csak az nyerhet, aki betartja a játékszabályokat. A nyeremény egy 30 000Ft értékű Szafi fitt ajándékcsomag és egy 24 000Ft értékű személyre szabott étrend @toth.timea_ -tól. Játék vége: október 21-e 20:00 A nyertest 24 órán belül hirdetjük ki.

𝓢𝔃é𝓬𝓼𝓲 𝓓𝓮𝓫ó𝓻𝓪 (@szecsidebora) által megosztott bejegyzés, Okt 14., 2019, időpont: 10:56 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Szécsi Debóra)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X