Főoldal > AKTUÁLIS > Palácsik Lilláék névkérelmét elutasították, de találtak megoldást

Palácsik Lilláék névkérelmét elutasították, de találtak megoldást

családpalácsik lillaterhesség
0

Írta:

Palácsik Tímea és férje az első gyermeküket várják. Kisfiúknak a Noah nevet választották, amit az anyakönyveztető nem fogadott el.

Vajna Tímea húga talált arra megoldást, hogy születendő kisbabájának nevét elfogadják. A fiatalok a Noah nevet választották, de az anyakönyvezhető nevek között ez a név nem szerepel.

“Már nagyon izgatottak vagyunk, mert már csak alig 1,5 hónap van hátra és utána bármikor jöhet a kis Noah baba👶🏼 Szinte mindent sikerült beszereznünk 1-2 apróság kivételével, viszont a babaruhákra még vár egy nagy mosás” – írta a közös fotóhoz Palácsik Lilla.

“Nem fogadták el sajnos a kérelmet nekünk se, viszont az ügyvédnőnk talált egy megoldást és Tamás felmenőinek köszönhetően csatlakoznunk kellett egy nemzetiséghez, aminek az utónév listáján szerepel a Noah név, erről kaptunk egy igazolást, amit ha szülésnél felmutatunk az anyakönyvvezetőnek, akkor elvileg el fogja fogadni” – árulta el egyik követőjének Palácsik Lilla.

(címlap fotó: Palácsik Lilla/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X