Főoldal > AKTUÁLIS > A legjobb ajándéktippek fiútestvérnek

A legjobb ajándéktippek fiútestvérnek

0

Írta: and

Ajándékozz menő darabokat! Tesódnak nem könnyű meglepetést okozni, mivel hetenként változik a stílusa, attól függően, hogy épp milyen csajt választ? Lopd meg magad a szívébe – az F&F kapucnis dzsekijével garantáltan nem nyúlsz mellé (13000 Ft)! A Pull&Bear piros farmerje (9995 Ft) vagy lovas pólója is tuti választás, hogy elnyerje legújabb áldozata szívét. Olvass tovább! […]

Ajándékozz menő darabokat!

Tesódnak nem könnyű meglepetést okozni, mivel hetenként változik a stílusa, attól függően, hogy épp milyen csajt választ? Lopd meg magad a szívébe – az F&F kapucnis dzsekijével garantáltan nem nyúlsz mellé (13000 Ft)! A Pull&Bear piros farmerje (9995 Ft) vagy lovas pólója is tuti választás, hogy elnyerje legújabb áldozata szívét.

Wellness Cafe tipp: csíkos sál, New Yorker (3690 Ft), Legends póló, Diesel (9990 Ft), kockás ing, Camel Active Store (12990 Ft)

Lepd meg extrém cuccokkal!

Ma nagyon trendi a réteges öltözék, és ha a tesód is bírja az eklektikát, tegyél a fa alá egy komplett szettet! Kombináld a farmert nyakkendővel, vásárolj hozzá garbót és egy vagány sálat – légy ee az öcséd stylistja! Ha rajong az extrém sportokért, ajándékozz neki divatos kiegészítőket, hogy az elismerő pillantásokat a pályán is bezsebelhesse! A Burton snowboardcsizmája garantáltan elnyeri a tetszését (77 990 Ft), ám ha valamivel olcsóbb meglepetést szeretnél, vásárolj neki egy laza síszemüveget! (Hawkeye 29 990 Ft)

kekfarmer.jpg ()Wellness Cafe tipp: koptatott, sötétkék farmernadrág, Gas (36 900 Ft), barna bőrdzseki Springfield (19 995 Ft), nyakkendő Andrew’s Ties (8990 Ft)

Tartalomhoz a forma

Öcséd számára nem létezhet tökéletesebb ajándék, mint egy kijelzős, elektronikus, 3D-s csúcstechnika. Arról nem is beszélve, hogy ha eltalálod titkos vágyát, autód takarítását önként vállalja!

Fogjatok össze a családdal, és lepjétek meg az új videotelefonnal! Az iPhone 4 megalkotásakor az Apple tervezői azzal a tapasztalattal fogtak hozzá a munkának, mely alapjaiban változtatta meg a telefonok képességeit. Az iPhone 4 gyönyörű, mindössze 9,3 mm vékony kivitelben a világ legvékonyabb okostelefonjává vált. 

Az iPhone 4-ben rejlő technológiai újítások két fényes alumínium-szilikát üvegpanel között helyezkednek el, pont olyanok közt, melyeket a helikopterek és gyorsvasutak szélvédőjének készítéséhez is használnak. Az üveg különlegesen tartós, és karcállóbb, mint valaha, ráadásul újrahasznosítható is. 

A telefon ára előfizetéssel kb. 100-170000 Ft.iphone4.jpg ()

Wellness Cafe tipp: Samsung Galaxy S android telefon olvasásra alkalmas kijelzővel (149 900 Ft), Sony Ericsson Xperia X8 okostelefon (kb. 60-65000 Ft), Logitech C210 webkamera (5990 Ft)

Lepd meg egy praktikus ajándékcsomaggal!

Tedd a karácsonyfa alá az Oral-B Vitality Expert 3D elektromos meglepetését, mellyel élvezetes és könnyű lesz a fogápolás!

A szett ára 4090 Ft, www.argep.hu  

A Remington új, HC5750 haj- és szakállvágó készüléke egyik leghasznosabb kelléke lesz tesód fürdőszobájának. A termék akár nedves, akár száraz bőrön is használható, és előnye, hogy hálózatról valamint akkumulátorról is működtethető, így öcsédnek el sem kell mozdulni a gép mellől nyírbálás közben.

A készülék ára 13990 Ft, www.remington-europe.com/hu

Wellness Cafe tipp:  Decleor férfi karácsonyi ajándékcsomag (10 750 Ft), www.marionnaud.hu, For Man Maca Root Wash Off energizáló borotválkozóolaj 15 ml, The Body Shop (3930 Ft), Philips SensoTouch 3D villanyborotva (64 990 Ft), www.philips.hu

marcjacobsbang.jpg ()Érzéki aromák

Jobbnál jobb illatok között szemezgethetsz, ha szeretnéd igazán meglepni tesódat. A Marc Jacobs provokatív Bang kreációja (16 000 Ft) humorával, energiájával az illatok konvencionális határait feszegeti. A szokatlan keverék a férfias eleganciát hívja életre: hipnotikus gyanta és aromás benzoin olvad össze a vetiver, fehér moha és pacsuli illatával, így garantálva az erőteljes érzékiséget. A palack a design minden elemét magában hordozza klasszikus alakjával, sötétszürke és fekete színeivel.

A parfüm ára 16000 Ft, www.vip-parfumeria.hu  

Wellness Cafe tipp: I Love Just Cavalli, Cavalli (9900 Ft), Benetton Verde (4290 Ft), Davidoff Champion (15 400 Ft)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X