Főoldal > szex > 3 szabály, amit ne szegj meg, ha szeretnél második randit

3 szabály, amit ne szegj meg, ha szeretnél második randit

orgazmuspárkapcsolatpózrandevúszerelemszexszexuális élet
0

Írta:

1. Ne játszd meg magad! Teljesen természetes, hogy az első randin, mindenki az abszolút tökéletességre törekszik. Szép smink, csinos ruha, csillogó frizura és persze példás modor. Ezzel még nincs is semmi baj, de ha a valódi énedtől merőben különböző személyiséget próbálsz magadra húzni, az erőltetett és nagyon mesterkélt lesz. Érthető, hogy tetszeni akarsz a pasinak, […]

1. Ne játszd meg magad!

Teljesen természetes, hogy az első randin, mindenki az abszolút tökéletességre törekszik. Szép smink, csinos ruha, csillogó frizura és persze példás modor. Ezzel még nincs is semmi baj, de ha a valódi énedtől merőben különböző személyiséget próbálsz magadra húzni, az erőltetett és nagyon mesterkélt lesz. Érthető, hogy tetszeni akarsz a pasinak, de ne minden áron! Ráadásul, ha nem magadat adod, az előbb-utóbb úgyis kibukik, annál kellemetlenebb pedig nem igen van, amikor az embert a saját füllentéseivel szembesítik.

Tudjuk, könnyű azt mondani, hogy igyekezz természetes maradni. Pedig tényleg ez a legjobb tanács. Ha nagyon görcsölnél, gondolj arra, hogy vannak barátaid, akik szeretnek, tehát egészen biztos, hogy tele vagy pozitív tulajdonságokkal. Egy kissé zavarban lévő, ám saját egyéniséggel rendelkező nő sokkal szexibb, mint egy mindenkinek tetszeni akaró, bólogató viaszbábú.

shutterstock_49041343.jpg ()2. Csak türelmesen!

Legfőképpen azoknak a nőknek nehéz nem átvenni az irányító szerepet, akik az élet egyéb területein is céltudatosak, határozottak és úgy általában szeretik a kezükben tartani a dolgokat. Pedig egy randin igenis fontos, hogy hagyd a pasit kezdeményezni, engedd, hogy ő diktálja az iramot. Ez vonatkozik arra, hogy bármennyire jól érezted magad, ne te keresd őt először! Ha tetszettél neki, hidd el, úgyis jelentkezni fog. Ha viszont a jól sikerült randi után sms-ekkel bombázod, az összes közösségi portálon ismerősnek jelölöd, netalántán még e-maileket is küldesz, garantáltan elriasztod.

A szex terén szintén türelemre intünk. Bár egy már kibontakozott, komoly kapcsolatban a férfiak igenis szeretik, ha a nő is kezdeményez, ez az első randira nem vonatkozik. Ha majd elolvadsz tőle, akkor se úgy akard becserkészni, hogy rögtön az ágyadba csábítod. Ne feledd, igaz az a nézet, hogy amit hamar megkap a pasi, az bizony túl sokáig nem fogja érdekelni. Inkább búcsúzz el tőle a randi végén egy erotikus csókkal és finom érintésekkel! Meglátod, így garantáltan felcsigázod, és kíváncsi lesz, mi van még a tarsolyodban.

3. Hallgatni arany!

Bizony a legtöbb nő, amint összeakad egy ígéretesnek látszó férfival, máris elképzeli, milyen esküvőt szeretne, sőt néhány hét után már a gyerekek nevén jár az esze. Nem baj az, ha lelkesedsz és eljátszol ehhez hasonló gondolatokkal, ezeket azonban semmiképp ne add a pasi tudtára! Az első randin ilyenekkel traktálni a férfit, még ha csak viccnek is szánod, majdhogynem felér egy halálos bűnnel. Mint ahogy azt sem kell ecsetelni – még később se nagyon -, hogy hány pasid volt, miért lett vége, és úgy egyáltalán semmi szükség a legmélyebb részletekig kivesézni az eddigi szerelmi életedet. Te sem hallgatnád szívesen, miért hagyta el élete szerelme, és hogy Zalaegerszegtől Debrecenig hány nő akadt az útjába.

Beszélgessetek, ismerkedjetek, de ne tárulkozz ki túlságosan! Az első randi arra való, hogy megtudd tényleg bejön-e a pasi, és vajon nem csak egy szép csomagolásba bújtatott kőbunkóval hozott össze a sors. Nem kell minden lapodat felfedned, hiszen így látja majd ő is, hogy mennyi feltáratlan titok rejtőzik még benned!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X