Főoldal > szex > Szexi kérdések, amiket soha nem mertél feltenni

Szexi kérdések, amiket soha nem mertél feltenni

orgazmuspárkapcsolatpózszerelemszexszexuális élet
0

Írta:

Szólóban nagyobb a gyönyör, mint párban? Sokszor leírták már, hogy a legforróbb orgazmus eléréséhez vezető út első lépése az, ha megismered a saját tested, megfigyeled a reakcióit és kitapasztalod a legérzékenyebb pontjait. Természetesen nem azt az őskori elavult nézetet valljuk, hogy a túl sok gyakorlás ártalmas lenne, de arra mindenképpen vigyázz, hogy ne csak egyféleképpen […]

Szólóban nagyobb a gyönyör, mint párban?

Sokszor leírták már, hogy a legforróbb orgazmus eléréséhez vezető út első lépése az, ha megismered a saját tested, megfigyeled a reakcióit és kitapasztalod a legérzékenyebb pontjait. Természetesen nem azt az őskori elavult nézetet valljuk, hogy a túl sok gyakorlás ártalmas lenne, de arra mindenképpen vigyázz, hogy ne csak egyféleképpen tudj eljutni a csúcsra. Ha túlzottan megszoksz egy bizonyos testhelyzetet vagy módszert az orgazmus eléréséhez, könnyen előfordulhat, hogy pasival már nehezen fog menni. A másik probléma, hogy maszturbáláskor a nők nagy többsége csak a csiklója izgatására fordít figyelmet. Szeretkezéskor ez sokszor kisebb hangsúlyt kaphat, pedig magától a behatolástól csak a nők 30%-nak lesz orgazmusa.

A megoldás, hogy mikor magadnak okozol örömet, az is legyen változatos, pont mint egy szeretkezés. Így elkerülheted, hogy csak bizonyos pozíciókhoz és technikákhoz kapcsolódjon az orgazmusod. Ha az a helyzet áll fenn, hogy a pasid némiképp elhanyagolja a csiklódat, finoman irányítsd őt, mutasd meg neki, hogy okozhat igazán nagy örömet neked.

shutterstock_27859726.jpg ()Női magömlés?

Igen, van ilyen. Bár a nők igen nagy hányada egyáltalán nem képes elélvezni hüvelyi úton, azok a szerencsések, akiknek sikerül a csúcsra jutni a G-pontjuk izgatásával, akár erre is képesek lehetnek. Sajnos igen kevés fórumon foglalkoznak ezzel a kérdéssel, még mindig csak leginkább a pornófilmekben találkozhatsz a jelenséggel. Ha azok közé a nők közé tartozol, akik átélték már a gyönyörnek ezt a nagyon erős és intenzív fajtáját nyilván te is meglepődtél elsőre. Sokaknak átfut ilyenkor az agyán, hogy mi is az a folyadék, ami távozik a testükből. Ez a nedv a skene-mirigy váladéka, melynek összetétele nem azonos az izgalmi állapot során termelődő síkosító anyaggal és természetesen a vizelettel sem. Ezt azért fontos megemlíteni, mert az ilyenfajta orgazmus közeledtekor a vizelési ingerhez hasonlót lehet érezni, ezért vannak, akik inkább visszafogják magukat, nehogy bepisiljenek. Az ő megnyugtatásukra: szex közben nem lehet bepisilni, tehát emiatt nem kell aggódni. Ha ilyen orgazmust éltél át, valószínűleg a párod is meglepődik majd elsőre, de nyugtasd meg, hogy ennél nagyobb örömet nem is okozhatott volna neked.

Érzéketlen cicik?

Nem is hinnéd, hogy hány nőben kelt gátlásokat az, hogy szerinte nem elég érzékenyek a mellei. Sajnos a pornófilmek sugallatára sok férfi (és nő is) azt hiszi, hogy mindenkinek ugyanaz a finom érintés és nyaldosás az izgató. Pedig, ahogy végtelen erogén zóna és érzékeny pont létezik a testen, úgy a mellek is eltérően reagálhatnak a különböző érintésekre. Sokaknak tényleg elég egy kis cirógatás, ahhoz, hogy teljesen izgalomba jöjjenek, és hogy a bimbóik kőkeményen álljanak, míg másokat az erőteljesebb mozdulatok hoznak lázba. Ha tehát, ebbe az utóbbi típusba tartozol, kérd meg a kedvesed, hogy ne hímes tojásként bánjon kebleiddel, mert finom tapogatással nálad nem sokra megy. Mutasd meg neki, hogy bátran dögönyözheti, harapdálhatja a cicidet! Lehet, hogy attól félt kárt tesz bennük vagy csak az eddigi igények voltak mások.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X