Főoldal > szex > Adj teret a szenvedélynek!

Adj teret a szenvedélynek!

0

Írta:

Örök egyensúly Az ősi kínai filozófiai szerint az élet ellentétek egyensúlya, a negatív Jin és a pozitív Jang egysége, mely a szexualitásra is igaz: a nőnek szüksége van a férfira, és a férfinak a nőre. A gyönyör szellemi és spirituális szintjének elérése a szexuális stimuláció elnyújtását jelenti, mely belső energiaáramlás kiegyenlítésével valósul meg. A tantra […]

Örök egyensúly

Az ősi kínai filozófiai szerint az élet ellentétek egyensúlya, a negatív Jin és a pozitív Jang egysége, mely a szexualitásra is igaz: a nőnek szüksége van a férfira, és a férfinak a nőre. A gyönyör szellemi és spirituális szintjének elérése a szexuális stimuláció elnyújtását jelenti, mely belső energiaáramlás kiegyenlítésével valósul meg. A tantra a partnerek közötti kölcsönös odafigyelést fejleszti, így a szexualitás mentális élménnyé fejlődhet, a tantrikus szeretkezés technikájának elsajátításával pedig minden gátlásodat levetkőzheted!

Lépj magasabb szintre!

Ismerd fel a belső tűz létezését, tanuld meg irányítani az energiákat, hogy ura legyél testednek! Ezen az energiaszinten a későbbiekben hosszú euforikus állapot jön létre, és a szerelmi aktus során akár hússzor is a kielégülés közelébe kerülhetsz. A tantrikus tudatállapot kulcsa az együttlélegzés, a másik leheletének beszívása, szívverésének érzékelése, és ha képes leszel az orgazmus közeli állapot irányítására, közösen fogtok izzani a szenvedélyben, és minden lélegzet egymásé lesz!

tantra2.jpg ()Masszírozz teljes átéléssel!

Az intim hangulat megteremtéséhez fontos a harmonikus, tiszta környezet, az ápolt és illatos test. Egy hosszú, igéző szemkontaktus tökéletes kezdet lehet, de beszélgetsz a szeretetről, szerelemről is, melyet lágy és érzéki masszázs követhet. A hatás fokozásához gyújts gyertyákat, füstölőket, hallgassatok lágy zenét, és kortyoljatok vörösbort, ami kellőképpen feltüzeli az érzékeket. A tantrikus előjáték szerves része a tantrikus masszázs, mely nyugalmat, boldogságot és érzékiséget kínál, a test, a szellem és a lélek egységével.

Vond be a játékba az intim testrészeket, úgy, hogy kedvesed ellazulhasson közben, ezáltal orgazmus előtti felfokozott vágyat gerjeszthetsz. Ha már úgy érzed, párod kellő hőfokon izzik, cseréljetek helyet. Fontos, hogy masszázs közben hangolódjatok teljesen egymásra, érezzétek a másik közelségét ,és a lényeg: ne siessetek semmivel!

Szeretkezz bensőségesen!

Ha eltűnnek a gondok, a feszültségmentes és boldog légkörben az egyesülés energiái egyensúlyt teremtenek a testekben. Ilyenkor megszűnik minden gátlás, és olyan szellemi energiaáramlás zajlik köztetek, ami által megtapasztalhatóvá válik mindkettőtök részére az igazi és elnyújtott orgazmus. Ez a lelki egymásra hangolódás ideje, ami létrehozza a szikrát, és melegen tartja az izzó tüzet! A kielégülés pillanatában az energia-csakrák megnyílnak, és közös energiakör jön létre. Ha megtapasztaljátok az orgazmus eddig ismeretlen dimenzióját, ezután nem éritek be ennél kevesebbel!

Tantra pozitúrák

1. Szerelmes fecskék: ez a póz a klasszikus misszionárius testhelyzet változata, de izgalmasabbá teszi az együttlétet, hisz mélyebb behatolást eredményez. A behatolás előtt helyezd lábaidat párod nyakába, így hüvelyed összeszűkül, ezáltal jobban, intenzívebben érzitek egymást szeretkezés közben.

2. Ülő lótusz: a pozitúra rengeteg időt hagy simogatásra, kényeztetésre, ezáltal az aktus magas érzelmi szintre emelhető. Partnered helyezkedjen kényelmes lótuszülésbe, ülj az ölébe, majd lábaddal fond körbe csípőjét. Ahogy pénisze beléd hatol, olyan testhelyzetbe kerültök, amelyben teljesen együtt mozogtok és lélegeztek.

3. Siva tánca: Helyezkedj guggoló partnered ölébe terpeszülésben, lábaiddal öleld át. Kulcsold át nyakát és fogd szorosan combjaiddal a derekát, miközben lassan beléd hatol. A szeretkezés dinamikája csípőd mozdulataitól függ, miközben végig párod ölében maradsz.

Ne feledd: a tantrában a szex csupán eszköz, és nem cél! Ha kellő figyelmet és szeretetet szántok a gyakorlásra, kinyílik a világ, fogékonyabbá váltok a finomságokra, és a jelenben élvezhetitek az élet minden pillanatát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X