Főoldal > szex > Hódítsd orális szexszel!

Hódítsd orális szexszel!

orgazmuspárkapcsolatpózszerelemszexszexuális élet
0

Írta:

A férfiak megőrülnek az orális szexért, alá-fölérendelt helyzetben érzik magukat, már a puszta gondolat lázba hozza őket, ahogy elképzelik, a nő térdel előttük, ők pedig a helyzet urai. Az orális szeretkezés a szexualitás fő örömforrása lehet, és ha partnered páratlan élményben részesíted, kezes bárányod lesz! Tarts be az intimszabályokat! Hogy semmi se zavarja az édes […]

A férfiak megőrülnek az orális szexért, alá-fölérendelt helyzetben érzik magukat, már a puszta gondolat lázba hozza őket, ahogy elképzelik, a nő térdel előttük, ők pedig a helyzet urai. Az orális szeretkezés a szexualitás fő örömforrása lehet, és ha partnered páratlan élményben részesíted, kezes bárányod lesz!

Tarts be az intimszabályokat!

Hogy semmi se zavarja az édes együttlétet, mindkét félnek fontos ügyelni a tisztaságra, így a szexuális játék kellemes és finom ízű lesz. A sperma íze kellemesebb, ha párod néhány napig ananászlevet iszik, azonban a sok kávé, vagy alkohol kesernyés, míg a túl nagy mennyiségű fehérje savanykás ízt és jellemzően dohos szagot ad neki. Ha hagymát ettél, vagy májat ebédeltél, nem biztos, hogy párod számára vonzó leszel, üde leheleted, ajkaid bársonyossága, egészsége alapvető az orális szex sikeréhez.

Borzold az idegeit!

A lassú kezdés a siker kulcsa: az érzéki, lágy simogatás, a puha, nedves csók elengedhetetlen ahhoz, hogy vágya dudorodjon odalenn, de úgy is lehetsz érzéki, ha ajkaid között érezed, ahogy párod kíván téged.

Az orális szexhez helyezkedj úgy, hogy partnered jól láthasson, és nézz mélyen a szemébe. Csókolgasd, nyalogasd duzzadó férfiasságát, vagy félig erektált állapotba vedd szádba nemi szervét, így közvetlenül fogod érezni, hogyan készül bevetésre. Mutasd meg, mennyire élvezed, amit csinálsz, játssz magaddal, és hüvelyed örömét add át péniszének. Pasid imádni fogja, ahogy összekeverednek az illatok és testnedvek.

oral2.jpg ()Ne fogazz, és ne harapj!

Lassan, élvezettel térképezd fel minden erogén zónáját, és odalent is tapasztald ki, mi a legjobb neki. Egyik férfi sem bírja a fájdalmat, pláne, ha legbecsesebb testrészét éri, kivéve, ha mazochista jellem és kimondottan ezt igényli. Hogy elkerüld az orális játék során a kellemetlenségeket, hajtsd hátra ajkaidat, vagy egyszerűn nyisd nagyra szádat és bánj péniszével óvatosan. Ha már ráharaptál ékességére, bizonyítsd most be, hogy nem kell ettől félnie, és lágy, nedves csókokkal éreztesd, most extra kéjben lesz része.

Cuppanj rá élvezettel!

A pasik iszonyatosan bevadulnak, ha szemeidben látják, hogy minden pillanatot élvezel, és igazán odaadod magad a Férfinek. Ha színjátékot játszol, vagy túlzásba viszed a kéjes nyögéseket, úgyis levágja, és legfeljebb csak biológiai örömben részesíted. Ha nincs kedved hozzá, inkább ne tedd, de ha csinálod, akkor valódi kedvvel és lelkesedéssel! A pasik komoly libidónövelője, ha cuppogsz, vagy nyöszörögsz közben, imádják a hangokat, a látványt és azt, hogy önzetlen örömszerzésre törekszel! 

Csókold merevre!

A pénisz csak egy ideig nyalogatható, utána intenzívebb mozdulatokra van szükség, hogy növelhető legyen az izgalmi állapot és keménység. Az előjáték során falhatod, ám felejthetetlen orgazmushoz erősebb ingerlés szükséges. Ügyelj rá, hogy a szádban levő szakaszt ki-be mozgasd teljes hosszában, a nyelved közben finoman siklasd végig a péniszen. Az ajkaknak keményeknek kell lenniük, ha pedig mélytorok-technika királynő vagy, nyert ügyed lesz!

Használd a kezeidet!

Egy idő után – fokozva az élvezeteket – vedd elő kezeidet, markolj rá hímtagjára és ritmikus mozdulatokkal kényeztesd. Pasid oda lesz a kéjtől, ha kézzel és szájjal is izgatod a péniszét, a kézimunka intenzitását fokozatosan növelheted, és nyugodtan cserélhetsz, ha elfáradt az egyik kezed.

Repítsd katartikus fellegekbe!

Mikor a férfi remegni kezd, az izmok megfeszülnek, és egyre hangosabban élvez, akkor készülhetsz a lövésre, mert eljött az orgazmus ideje! Egy férfinek mámorító érzés a nő szájába élvezni, ami új szintre emeli az élményt. Ha engeded, hogy a szádban menjen el, tehetsz még pár kézmozdulatot, aztán kapd be hímtagját olyan mélyen, ahogy csak lehet. Ilyenkor ne mozogj, mert a pasik nem szeretik, ha az orgazmus pillanatában izgatják őket. A kifolyó spermát a testedre is kenheted, ami újabb élvezetadagot eredményez. Légy az orális technika királynője, és ha párod megízleli az általad nyújtott élvezetet, garantált, hogy függeni fog tőled.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X